Inlägg från: Ignoramus |Visa alla inlägg
  • Ignoramus

    Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)

    "Hundar." hade räckt som presentation för min del, även utan bild ;)


    Dr Nail skrev 2018-06-10 21:00:11 följande:

    "Man" kan göra det, men det var ett konkret tips till ts och ingen annan. Det känns som att han behöver ändra sin approach genom att göra ett mer spännande intryck.

    Hundar och allt det där kan man alltid ta sen.


  • Ignoramus

    Alltså du måste ju räkna kvalitet vs kvantitet här. All uppmärksamhet/kontaktförsök från det andra könet är per automatik inte positiv. Snarare tvärtom.


    AbsolutDepp skrev 2018-06-11 12:04:47 följande:

    Alltså att definiera "bra förhållande" är väldigt vagt. Men om vi säger så här, jag tror att kvinnor har absolut lättare för att hitta ett förhållande övht. Sen om det är bra eller dåligt vet jag inte.

    Att det finns ungefär lika många "ensamstående" killar som tjejer, är det något du har källa på? Kan mycket väl stämma men det berör ju inte möjlighetsaspekten som jag talar om. I alla fall inte i mitt tycke.

    Det sista du säger förstår jag inte, har inte sagt att det finns "många fler ensamstående bra killar än det finns ensamstående bra tjejer"... tror du missat vad jag säger i så fall.

    Kan du inte skippa vad som anses vara "bra", sakligt är det om hur svårare det är för män att hitta en partner övht i alla aspekter än vad det är för en kvinna.

    Om du har något som säger emot det så tar jag gärna emot källorna.

    Har du själv sett hur det ser ut på marknaden? Har du testat dejtingappar? Testat som kille och som tjej? Sett hur skillnaderna ser ut? 

    Om inte så råder jag dig att ta en titt så får du se. 

    För övrigt så borde man också se hur det ser ute i storstan en fredagskväll. 

    Kanske bara jag som ser detta.


  • Ignoramus

    Jag kan som sagt förklara skillnaden: kvantitet istället för kvalitet. Ja, som kvinna får en säkert mer uppmärksamhet, men det överflödet är inte positivt. Vi hade förstås kunnat spamma er lika frekvent, men jag tror knappast du hade uppskattat det i slutändan. Speciellt när det bara är obehagliga meddelanden från tjejer du inte har något gemensamt med och som du inte finner attraktiva överhuvudtaget.


    AbsolutDepp skrev 2018-06-11 16:07:35 följande:

    Också för att svara angående könsfördelning så kan man läsa Hans roslings artikel här:

    www.expressen.se/nyheter/sverige-narmar-sig-kinas-konsobalans/

    Detta var likaså under 2015 när vi tog in mest flyktingar och liknande vilket skapa denna debatt och frågorna. Visserligen så kan man säga att det skapar problem ifall det är mer pojkar än tjejer i ens samhälle.

    Men jag säger inte att det är anledningen till varför det är så extrem skillnad på just dejtappar och dejting sidor. 

    Kan du svara på mina frågor jag ställde innan?


  • Ignoramus

    Okej, jag håller verkligen inte med. Jag har också alltid fått noll (vilket enligt ditt egna resonemang är ännu värre eftersom jag är tjej och det per automatik borde vara omöjligt för mig att inte attrahera killar... Speciellt nu när det råder detta förödande mansöverskott! XD) och skulle absolut inte vilja byta med mina tjejkompisar som blir överösta med obehagliga förslag av män som blir aggressiva eller extremt påflugna när de får ett nej/inget svar alls. Alltså, som i *verkligen* inte.

    Samt att mina erfarenheter säger att män som gnäller över att ingen vill ha dem har orimliga krav på tjejerna. De är inte attraktiva överhuvudtaget själva (mestadels pga gnäll-/offermentaliteten), men blir ändå stötta/sårade när betydligt mer attraktiva tjejer väljer bort dem. Hitta en gnällig tjej som är i samma sits (hon får gärna vara riktigt äcklig och tråkig också, samt ragga på alla hon möter, så ökar dina chanser) så kommer du få ditt eftertraktade förhållande och det kommer sannolikt att bli miserabelt ;) Men om inte annat kanske du lär dig att uppskatta singelskapet. Eller åtminstone kvalitet.


    AbsolutDepp skrev 2018-06-11 17:10:23 följande:

    Och då kan du läsa mitt inlägg igen, det är värre att inte få något alternativ än att få för många och obehagliga.

    En man i sitsen där han absolut inte får något skulle byta plats direkt och inte vilja återgå till 0. 

    Som sagt, att på något sätt försöka göra det tyngre och jobbigare bara för att tjejer får så många alternativ är ju bara en löjlig jämförelse.

    Kan ha förståelsen över problematiken men att på något sätt börja påtala att kvinnor har det lika jobbigt är ju inte sant för fem öre.

    Visserligen har man olika problem men tror som sagt att personer som absolut får 0 skulle byta rakt av med en person som blir överröstad och inte se tillbaka.Du vet alltså inte hur den grova skillnaden är, tack lite det jag trodde.

    Angående byta metod, yup generellt rätt vanligt.

    Bra att det funkat för dig :)


  • Ignoramus

    Desperation är sjukt oattraktivt hos bägge könen. Vilket leder till en ond och olycklig cirkel, men även de desperata ogillar andras desperation så hittar de någon mer desperat så passar det i regel ändå inte. För så oattraktivt är det.

    En killkompis gick vägen du nämnde, "hellre med någon - vem som helst - än ensam". Han hittade en riktig pärla som var lågbegåvad (på nivån att det var tal om en ledsagare), hade alla diagnoser du kan tänka dig och några till, obildad, har aldrig haft och kommer aldrig få ett jobb, skaffade en massa djur hon saknade förmåga att ta hand om, och hade ett jävla temperament osv osv. De gifte sig och skaffade barn, och nåt år senare ville hon skilja sig så hon övergav hela familjen och stack.

    Nä jag är inte heller attraktiv, so what? Det är det inte så många som är, man får hitta andra sätt att kompensera för det. Men att gnälla eller hänga läpp för det lär ju knappast hjälpa, det är ungefär lika attraktivt som att vara desperat.


    AbsolutDepp skrev 2018-06-11 18:40:01 följande:

    Som vanligt så blir det Ad hominem-argument. Jag sa aldrig förödande mansöverskott, det var inte ens jag som tog upp det. Det hör inte hit, jag besvara bara det även om det var rätt orelaterat och gick in på det spåret eftersom jag ville vara hygglig... 

    Så okej, så du säger alltså ärligt att du har försökt med dejting appar alternativt dejting sidor och alltså "alltid fått 0" ? (I call bs) 

    Angående bytandet, att du blir överröstad med flertal val inte bara dåliga val.

    För det första då, håll dig till saken och börja inte vandra iväg med dina egna förutfattade meningar om det.

    Yep, jag är inte attraktiv. Tack nu är det överstökat.

    Att uppskatta singel"skapet" och att vara ofrivilligt ensam i år är två skilda saker, men tror du inte har en susning om hur det är.

    Om du hade förståelse över det så tror jag att du inte skulle svarat som du gjorde.


Svar på tråden Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)