Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Tänder på äldre män!

    Anonym (??) skrev 2019-11-03 18:59:57 följande:

    Och här sitter en massa runktomtar och suktar över

    en tråd som är startad av en kille i raffset och peruk ....


    Ja, man kan ju undrar varför det är så många som går på det! Den där slutklämmen med ?så går jag undan på jobbet och onanerar? borde ha avslöjat ts, men nej, det är ändå ett omfattande gäng som låter sig luras.... haha:.:
  • Anonym (Haha)
    Anonym (50 Years Of Grey) skrev 2019-11-04 07:54:37 följande:

    Så du tycker inte att inläggen skrivna av "milfar och gilfar" låter desperata? ibland haglar det trådar av unga killar som vill ha gamla tanter,  trovärdigt? ;)

    Visst, läser man inlägg här på FL om yngre kvinnor som dras till äldre män kan man ofta slås av tanken att det är fejk, helt enkelt för detta är en väldigt anonym plattform, men går du till tex DS och läser unga kvinnors presentationer kommer du snart fram till att detta är väldigt vanligt, läser man undersökningar och statistik så ser man att det är väldigt vanligt, så varför skulle allt som skrivs här då vara fejk?


    Finns säkert yngre kvinnor som tänder på äldre, men just ts här är inte en ung kvinna. Det märker man tydligt på inlägget eftersom det syftar till att försöka kåta upp med en beskrivning av hur hen onanerar på jobbet. Därför fejk. En ung kvinna som tänder på äldre män hade kanske skapat en fl-tråd om det, men då hade den inte sett ut såhär.
  • Anonym (Haha)
    älskamigmucho skrev 2019-11-09 04:33:46 följande:

    Många anklagar mig för att trolla m jag är svag för att få kontakt med äldre kåta män som vill ses. Jag är mest inne på att ha sex med ett par som är sugen på spice.... hon kan gärna va typ som jag 27 han äldre


    Fast vet du, vännen, om det där hade varit sant hade du inte suttit här och tjatat. Du hade skapat ett BC-konto och därmed haft fullt upp med att ha sex med där äldre mannen. Såvida du inte är ful som stryk eller har fel kön, vill säga...
Svar på tråden Tänder på äldre män!