Inlägg från: Träningsglad |Visa alla inlägg
  • Träningsglad

    Vi som är gravida med första barnet! BF Februari 2019

    Hej!

    Jag är 25 år plussade för 2 veckor sen med första barnet, är beräknad i slutet av januari eller början av februari. Vi har varit hos barnmorskan för en vecka sedan för hälsosamtal och på fredag ska jag på tidigt ultraljud. Jag fick i april veta att jag har en cysta på äggstocken så är nojig nu om hur den kan påverka under graviditeten. Annars är vi super glada men såklart oroliga nu i början men vi kommer nog inte att göra kub testet.

    Planerar att berätta för familjen i helgen så ser fram emot det, nu är det bara min syster som vet. När tänker ni andra berätta för familjer och vänner?

  • Träningsglad
    Sommarkänslor skrev 2018-06-05 21:01:19 följande:
    Va roligt!! Grattis :) hoppas o håller tummarna att cystan inte ska vara något problem! Inte mkt erfarenhet eller påläst om de men barnmorskorna är så duktiga med o förklara alla lägen!

    Berättade faktiskt för mina närmsta idag, vill de ska va med om de händer något eller om allt blir bra. Men vännerna får inte veta försen jag sett den lilla rulla runt i magen på ul :3

    Tack snälla! Stort grattis till dig med :)

    Ja jag hoppas att allt är lugnt, har känt den väldigt tydligt men nu känns det som att den har förflyttat sig. Ska bli spännande på fredag! Är så fruktansvärt orolig för missfall men fortsätter att tar tempen med Natural cykels för att se att tempen är fortsatt hög. 


    Vad härligt! Jag hade gärna berättat samma dag som jag plussat men killen ville att vi skulle vänta lite. Men till helgen ska vi äntligen berätta för familj och jag för mina närmsta vänner. Känns så skönt att då äntligen få prata om det ordentligt. 

Svar på tråden Vi som är gravida med första barnet! BF Februari 2019