Inlägg från: Anonym (Tyvärr) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tyvärr)

    Hur röstar ni i höst?

    Tyvärr SD

  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (ts) skrev 2018-06-15 11:17:52 följande:
    Varför tyvärr?
    För att jag önskar att de andra partierna som är mer mogna att styra Sverige kunde sluta ljuga och ta till sig verkligheten och dess problem utan att blunda och säga att allt är bra. Egentligen tror jag inte SD som parti är mogna att styra Sverige ännu. Men de andra partiernas idioti gör att gemene man röstar på SD skulle de göra rätt och våga ta med SD i tex alliansens så hade jag inte röstat på SD, men de andra partierna är så fruktansvärt barnsliga i dess behandling med SD som folkvalt parti att jag skäms över mitt före detta röstande.
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (Anonym) skrev 2018-06-15 11:48:50 följande:
    Du pekar på en mycket viktig anledning till att SD blivit så stora. Man blir helt enkelt förbannad på hur de övriga partierna beter sig.

    Efter förra valet visade alliansen att det är viktigare för dem att stänga ute SD än att få igenom sin egen politik. De släppte fram en regering som har en minoritet bakom sig i riksdagen, och sedan har de mage att kritisera det mesta som regeringen gör! Det är ju de själva som tillåtit det att ske! Före valet hade de en gemensam budget, men det vågade de inte efter valet för att de visste att den då skulle vinna en omröstning i riksdagen! Alliansen arbetade alltså aktivt mot sin egen politik!

    Jag vill egentligen ha en alliansregering, men jag är tillräckligt arg för att rösta på SD några val framöver.
    Precis det jag menar.
    SD är ett folkvalt parti och då skall de behandlas så med, men de partierna jag trodde var för demokratiskt röstning och invalda partier började bete sig med utfrysning osv. Att inte lyssna på (idag) 20-25%) av befolkningen är helt sjukt som politiker.

    Och ja SD har inte bara bra politik men det har INGET parti, men får jag välja mellan en förkylning och kolera så tar jag förkylningen alla gånger.
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (Undrar) skrev 2018-06-15 12:52:59 följande:

    Hur kan man svara "tyvärr SD" gillar man inte SD så röstar man inte på SD, så enkelt är det.
    Att säga att tyvärr röstar jag på SD, då undrar jag om man läst på ordenligt.


    Jag kommer inte rösta på SD.


    Ganska enkelt kan man säga tyvärr.
    När man anser att de partierna man vanligtvis stöder gör bort sig så att ett helt annat parti tar ens röst fastän de kanske inte är helt mogna för större uppdrag
Svar på tråden Hur röstar ni i höst?