• Anonym (ts)

    Hur röstar ni i höst?

    Här blir det SD.

    Och nej det är inget rasistiskt parti. De som lägger sin röst på sossarna röstar på ett parti som har haft rasbiologiska institut och genomfört tvångssteriliseringar. LITE värre...

  • Svar på tråden Hur röstar ni i höst?
  • Anonym (ts)
    Anonym (Tyvärr) skrev 2018-06-15 08:29:23 följande:

    Tyvärr SD


    Varför tyvärr?
  • Anonym (ts)
    Anonym (Blankröst) skrev 2018-06-15 11:35:12 följande:

    Ni som röstar Sd, har ni koll på hela deras partiprogram?

    Jag kan inte rösta på sd då resterande frågor de vill ha igenom är hårresande.


    Vilka frågor är hårresande?
  • Anonym (ts)
    HH2016 skrev 2018-06-16 21:51:25 följande:

     

    Alltså- VA!?? Menar du att det är "2010" att ha koll på vilken politik partierna står för? Varför skall man INTE läsa partiernas partiprogram? Menar du att du inte sätter dig in i vad det partiet du röstar på står för? 

     

    Jag blir mörkrädd här inne. Att rösta på SD innebär att man vill ta bort kvinnans rätt till sin egen kropp, att samkönade inte får adoptera och att vi backar 150 år i tiden vad gäller kvinnors kamp för rättvisa. SKÄMS på er!


    Backar 150 år i tiden vad gäller kvinnors kamp för rättvisa? Källa/ motivering på det tack
  • Anonym (ts)
    HH2016 skrev 2018-06-16 22:06:09 följande:

    Jag kommer inte att svara mer i tråden. Detta med "källa på det tack" kan ni stoppa upp någon stans. Ni är varken intresserade av fakta eller forskning. I mina ögon är de som röstar på SD okunniga, naiva och ignoranta. Att diskutera med er är verkligen till att stånga sig blodig eftersom ni absolut INTE är intresserade av varken fakta eller forskning. Ni tröttar ut era meningsmotståndare med att just skita i alla undersökningar och statistik som finns och komma med korkade svar tillbaka. 

    SD = rasister, kvinnohatare, homofober. 

    Jag finner ingen respekt för er, what so ever. 


    Det var fakta eller forskning som jag efterfrågade och då svarar du att jag kan stoppa upp min fråga någonstans. Sen vräker du ur dig att vi inte är intresserade av fakta eller forskning, när jag precis bett om den. Hur ska du ha det? Jag har svårt för när man bara vräker ur sig åsikter utan att kunna styrka dom. Så, var finns info om att sd backar 150 år i tiden för kvinnors rättvisa? Eller är det bara en åsikt utan grund?

    Folk som röstar på sd är okunniga etc etc, dvs en femtedel av Sveriges befolkning menar du? Du raljerar.
Svar på tråden Hur röstar ni i höst?