Inlägg från: Anonym (äää) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äää)

    Riskerar jämställdheten att försämras pgfa invandring?

    Jag kan se ett annat problem på temat och det är de "gammalsvenska" (oftast) män som tycker detsamma men som kanske inte säger det rakt ut (utom energiska extremhögermänniskor av olika slag). Vita män som anser sig ha rätten till vårt land, vår nation OCH kvinnorna. De uttrycker ofta åsikter av att det är ju kvinnans roll att ta hand om hemmet och barn, det är det kvinnor kan (kvinnor är inte lika intelligenta som män) osv. Män sm känner sig skrämda av kvinnor som har makt, kvinnor som är mer utbildade än de själva och för många verkar det värsta de kan tänka sig i hela världen - en kvinna som har mer i lön än de själva. 

    Jag tycker att kan vi inte sopa rent för egen dörr även i de sk "svenska" leden ska vi fan inte lägga all skuld på invandringen. Dessutom är invandrare per se extremt olika, kommer från olika delar av världen och alla har inte alls den synen som folk försöker sprida i den här tråden.
     

  • Anonym (äää)
    Anonym (Ek) skrev 2018-06-15 09:00:05 följande:

    Sverige är det mest jämställda landet i världen. Men också det land där kvinnorna klagar mest på bristande jämställdhet.


    Om det påståendet stämmer så är det väl på ett sätt inte speciellt märkligt? Bor man i ett land där kvinnor inte har rösträtt, inte får arbeta, inte får prata med män utanför familjen, inte ens få ha en egen adress utan all post skickas till mannen osv, det är inte speciellt lätt att klaga då. 
  • Anonym (äää)
    mumiiin skrev 2019-01-15 10:51:07 följande:

    varför är det så viktigt med jämställdhet? tycker att det är överdrivet med alla krav på jämställdhet


    För att du själv tillhör en priviligierad  grupp kanske? Inte lätt för alla att ta till sig tankar om jämställdhet om man bara ser på sig själv och tycker "vadå ,det är väl bra?" Tyvärr är en del människor för ego för att ens orka bry sig om att det finns saker i samhället där jämställdheten inte alls är utvecklad. 
  • Anonym (äää)
    Anonym (A) skrev 2019-01-15 11:22:26 följande:
    Varför skriver du inget, bara kopierar olika gamla inlägg? 
Svar på tråden Riskerar jämställdheten att försämras pgfa invandring?