• Anonym (T)

    Folk som köper godis för flera hundra...

    Haha, reagerar du över några kilo godis är jag glad du inte sett hur norskarna hamstrar när dom är i Sverige!

  • Anonym (T)
    Anonym (Overweight) skrev 2018-06-15 16:22:30 följande:

    Det handlar inte om 1-2 kilo godis utan 5-6 kilo godis plus två stora läskflaskor.


    Ja o norskarna köper sällan på sig mindre än 10kg lösgodis, blandpåsar, chips, och x antal brett med dricka då de brukar vara tilbud på sånt. Och inte att förglömma några pepsi Max 4pack 1,5l
  • Anonym (T)
    Kyss skrev 2018-06-15 16:30:23 följande:

    Jag har också bevittnat det vilka megagodispåsar folk köper samt flera GIGANTISKA läskflaskor och chipspåsar, och så lite kakor på det. Och sedan skyller tjockisar på att de gjort aaalllt de kan för att inte vara överviktiga. Alltså hallå eller?!


    Ser du samma människor köpa dessa saker vecka efter vecka? Jag brukar köpa hem en godispåse på ungefär 3-4kg, sen räcker den påsen till oss två i familjen i säkert 1-2månader.
  • Anonym (T)
    Anonym (*) skrev 2018-06-15 16:41:43 följande:

    Så ingen av er anser att övervikt och fetma är ett problem i samhället?

    Spelar det någon roll om just den familjen TS såg handlade godis för ett år i taget eller för två dagar, det är väl fenomenet att folk äter enorma mängder onyttigt som är poängen, eller?


    Vill folk stoppa i sig onyttiga saker o bli feta är det väl ingen annans fel än deras? Vem säger att dom inte motionerar bort allt onyttigt dom stoppar i sig? Jag äter gärna godis, chips, kakor/bullar o dricker läsk. Men jag har ett fysiskt arbete som innebär att ingen skulle kunna ana att jag är en godisråtta då jag är tränad.
  • Anonym (T)
    Anonym (*) skrev 2018-06-15 17:01:02 följande:

    Har någon sagt att det är någon annans fel?

    Varför är det så svårt att få folk att inse att fetma är ett problem? Inte ens när jag förklarar att det handlar om folk som äter mängder med skitmat, så fattar folk. Utan de skriver som du, om annat.

    Det logiska i denna tråd hade varit att folk hade hållit med TS, att det är tragiskt att många människor äter så mycket skit att de blir kraftigt överviktiga eller feta, och att det är ännu mer tragiskt att det drabbar så många barn.

    Nej, istället börjar folk komma med försvar och förklaringar till varför vissa handlar så mycket. Det handlar inte om att folk handlar mycket utan om att folk äter mycket.


    För många anser nog att vad andra väljer o göra med sitt liv är deras ensak. Hur orkar man ens hetsa om hur mycket och vad folk äter? Har folk inga egna problem o ta itu med?
  • Anonym (T)
    Anonym (Oj) skrev 2018-06-16 11:18:13 följande:

    Vilket ändå är mycket per person och vecka. Det kan alltså bli upp till två kilo i månaden per person. Att äta ett halvt kilo godis per vecka är i alla fall i min värld massor!


    Ja herrejösses va hemskt att vi njuter av livet. Men håll i dig nu, ingen av oss är tjocka! Hur har vi kunnat misslyckas så fatalt med våran katastrofala livsstil?!
  • Anonym (T)
    Anonym (Oj) skrev 2018-06-16 19:28:59 följande:

    Nu har jag inte skrivit ett ord om att njuta av livet, att vara tjocka eller misslyckats med någons katastrofala livsstil, utan det var bara ett konstaterande i en tråd som handlar om att folk köper mycket godis. Men uppenbarligen blev någons tå lite trampad på...


    Du trampade absolut inte på nån tå. Men att sitta o diktera om hur hemska mängder godis vi stoppar i oss är nått du får stå för. Jag berättade bara att oavsett vilka mängder vi stoppar i oss är ingen av oss tjocka, vilket verkar vara den springande punkten i denna tråd. Hur feta människor som äter sötsaker är.
Svar på tråden Folk som köper godis för flera hundra...