Inlägg från: Anonym (Overweight) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Overweight)

    Folk som köper godis för flera hundra...

    Varför gör ni det? Godis är inget kroppen behöver överhuvudtaget, själv får mina barn varsitt kinderägg på lördagar. Men jag har sett många som köper flera kilon och lagt massa hundralappar på godis och läsk. Återigen varför? Fetman är större än nånsin, både för barn och vuxna. Ser överviktiga barn och vuxna mer eller mindre överallt nu för tiden. Det är oroväckande, riktigt oroväckande...

  • Svar på tråden Folk som köper godis för flera hundra...
  • Anonym (Overweight)
    Anonym (T) skrev 2018-06-15 16:21:09 följande:

    Haha, reagerar du över några kilo godis är jag glad du inte sett hur norskarna hamstrar när dom är i Sverige!


    Det handlar inte om 1-2 kilo godis utan 5-6 kilo godis plus två stora läskflaskor.
  • Anonym (Overweight)

    Även hur många som äter så ofta pizza/McDonalds/Burger kung/max/thaimat/annan skräpmat är också oroväckande.

  • Anonym (Overweight)
    viseversa skrev 2018-06-15 16:24:15 följande:

    Oj du har så lite att lägga energi på att du nu tror du kan ha en talan om vad folk använder sina pengar till. Intressant. Eller ville du bara visa dig duktig själv? Vet du hur mycket SOCKER det är i kunderägg? Ge dom en skorpa istället. Så kan du klappa dig på axeln sen=)


    Betydligt mindre socker i två kinderägg än i 6 kilo godis plus två stora läskflaskor samt två grillchipspåsar. Jadu jag anser att det inte är något att klappa på axeln för att mina barn får varsitt kinderägg på lördagar. Faktiskt inte.
  • Anonym (Overweight)

    Dessa sjuka mängder ser jag alltför ofta tyvärr. Överviktiga barn upplever jag är vanligare idag än när jag var liten (på 70-talet). Det är jättesvårt att bli av med allt onödigt fett på kroppen och godis är billigt så man får ju mycket för pengarna. Det är oroväckande faktiskt.

  • Anonym (Overweight)
    Anonym (*) skrev 2018-06-15 16:45:41 följande:

    Håller med dig. Det konstiga är at så många inte förstår det, utan fokuserar på annat. Men de känner sig nog träffade, för ingen vettig människa tycker väl det är bra med övervikt och fetma?


    Precis. Folk tänker nog att de kan unna sig en massa hela tiden, men varför inte unna sig god, näringsrik mat eller att må bra istället? Godis någon gång ibland, i måttlig mängd har jag inget emot men det är dessa sjuka mängder som jag reagerar över. Speciellt när barn är inblandade.
  • Anonym (Overweight)
    Anonym (*) skrev 2018-06-15 16:55:55 följande:

    Varför skulle du vara skyldig till andras övervikt? Har någon här i tråden påstått det?

    Du har ju helt missat vad TS handlar om, om du inte har problem med övervikt och anser att du äter normala mängder, varför försvarar du dig då? TS handlar om folk som äter enorma mängder.


Svar på tråden Folk som köper godis för flera hundra...