Inlägg från: Woopsie |Visa alla inlägg
  • Woopsie

    Tråkigt förresten med kattköpet men det känns som dom kommit till ett bättre ställe med en bättre människa nu än innan! Lycka till och uppdatera gärna om hur det går!

  • Woopsie

    Och tänk på att kattungarna behöver mycket mänsklig socialisering (kanske inte precis nu i början men snart) för att bli tama och goa sällskapskatter. Och mycket och näringsrik mat till mamma katt. :)

  • Woopsie

    [quote=78801327][quote-nick]SoulsWillRise skrev 2018-06-16 07:50:39 följande:[/quote-nick]En sak till. Jag har ju som sagt en kattmamma och tre bebisar. Men jag har även en till katt som är 4 år gammal och som jag har haft sen hon var bebis. Hon är verkligen mitt allt. Iallafall. Hon är extremt aggressiv mot mamma katt. Hon attackerar så fort hon får chansen. Dock utan klor. Veterinären sa åt mig att fixa ett nytt hem åt min älskling så länge bebisarna är små. Men grejen är den att hon undviker bebis katterna. "Sur katten" håller sig hela tiden på mitt rum med undantag för att gå på lådan eller äta. Och mamma katt har jag gjort ett eget rum åt och "Sur katten" går verkligen inte dit. Så är det verkligen nödvändigt att hitta ett nytt hem åt min älskling? Hon fick bo hos en kompis en natt. Jag provade en natt utan henne och jag bokstavligen grät mig till sömns för att jag kände att jag övergav det käraste jag har. Så är det verkligen nödvändigt när hon ändå inte bryr sig om ungarna?

    Tacksam för svar igen

    Nej det tycker jag inte är nödvändigt isåfall. Klart att den gamla katten är jättesur över att en ny katt kommit till reviret, men håller du dom separerade så ska det väl gå bra ändå tänker jag. Men om det stressar mamma katt för mycket att ha en annan arg katt i närheten kanske någon annan kan vakta katten medan du har ungarna? Är det en honkatt eller hankatt den andra?

Svar på tråden Katten har fått ungar