Inlägg från: Anonym (Du gjorde?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Du gjorde?)

    Skolavslutning och Fotoförbudet!!

    Och vad gjorde du då? Tittade på eller sa till?

  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 12:34:02 följande:

    Så du menar att man ska behöva gå till varje person enskilt för att de ska fattar?? Kan de inte följa enkla instruktioner menar du? Ska jag med skyddade personuppgifter outa mig då tycker du?


    Uppenbarligen kan de inte följa enkla instruktioner nej, eftersom dom tog kort och filmade. Dom skiter väl i vilket, det är inte dom som har skyddad identitet. Om ni har skyddad identitet så är det högt relevant att du ser till att den bibehålls skyddad när folk inte fattar. Du behöver inte berätta att ni har skyddat ID, varför ska du säga de? Går väl skälla ut folk ändå. Vad blir bättre av att grina här på FL, tror du dom som, filmande i din skola läser detta och bryr sig?
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 12:54:08 följande:

    Ska jag självklart inte behöva göra!! Ska mitt jobb vara att gå omkring på min sons avslutning o se till att ingen filma mm? Knäppaste jag hört, o självklart tror jag att det är väldigt många som läser här inne på fl och dessutom så finns det ju andra skolor som detta har hänt på så de kan ta åt sig iaf.


    Men då får väl lärare eller någon annan anställd säga till igen. Men visst, grina här på FL istället, det blir säkert 0 pers som tar kort till nästa avslutning.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (d) skrev 2018-06-16 13:02:12 följande:

    Sjukt otrevlig ton du har.

    Jag kan sätta i mig in i TS situation, vad skulle hon gjort; rest sig, avbrutit sången och berättat att de har skyddade personuppgifter och bett alla lägga ner mobilerna? I stunden är det inte alltid så lätt.

    Det är föräldrarna som filmar trots tillsägelse som har gjort fel, inte TS. 


    Man hade kunnat fråga en lärare eller annat personal, att klaga på ett forum ger inte mycket gehör. Sålänge ingen kommer och säger till IGEN skoter dessa personer i det, agera bör någon gör fel istället för att trycka i ett hörne.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 13:30:19 följande:

    Så löjlig du är!! Bara för att du inte fattar så finns det de som gör det. Jag skriver här för att så många som möjligt ska tänka efter innan de tar kort nästa gång.


    Men vad hjälper det dig? Det kommer vara samma sak vid nästa avslutning, detta inlägget kommer inte fram till dom som du är irriterad på. Då börjar det om igen, rektor säger till, folk tar ändå kort och du är arg. Säg till nästa gång att det ska finnas lärare eller annat personal redo att sägs till föräldrar som inte lyssnat.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 13:32:21 följande:

    Men vad vet du om jag inte även kontakta prrsonalen på efterhand? men skriver gärna här också för att folk ska förstå det olämpliga i detta.


    Du skrev inte att du sa till personalen på skolan, hade du gjort det skulle du givetvis skrivit med det, jag är ingen tankeläsare. Kan bara gå på det du skriver.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 13:39:52 följande:

    Fast det vet ju inte du om de läser detta?


    9 miljoner människor i Sverige knappt 700 har läst ditt inlägg. Oddsen är inte på din sida.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Qwerty) skrev 2018-06-16 13:00:11 följande:

    På riktigt? Ska TS verkligen själv ställa sig upp framför hela skolan och läxa upp folk? När rektorn redan klargjort vad som gäller.

    Jag förstår att det är jättelätt att själv sitta och berätta för andra hur de ska göra, speciellt när man dessutom inte behöver göra det irl, utan sitter väldigt skyddad i sin bubbla vid skrivbordet framför dataskärmen.

    Fråga: skulle du själv våga ställa dig upp och ge en kollektiv utskällning till alla föräldrar?


    Ja, jag skäller ut folk kom gör fel. Folk med sina äckliga fötter på sättet i buss eller bänkar, mina släktingar och vänner som beter sig illa, främlingar som inte fattar folkvett. Men det kanske bara är jag som inte tillåter att någon kör över mig, jag, står iaf inte och surar i ett hörne.

    Ja, det är lätt att kunna fixa en så här situation genom att agera eller iaf säga till lärare eller annan personal från skolan att be föräldrar lägga ner sin kamera.

    Hur ska det någonsin kunna lösas eller iaf fixas till sta avslutning om inge ger till? Vilket råd har du till TS?

    Du är ju lika anonym som mig och säger till mig, lätt att hacka på någon anonymt över nätet.
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (Marie) skrev 2018-06-16 13:57:42 följande:

    Haha men vad är ditt problem? 700 väldigt många! Då har jag nåt många!!! Toppen.


    Hur många av läsarna bryr sig tror du? Vi leker med tanken att det faktiskt är någon av föräldrarna på din skola som läser detta, dom hade bara ryckt på axlarna och tyckt det var bra att du avreagerar dig på anonyma personer som försöker hjälpa dig istället. Nu låter du tuff med en skärm framför dig, var fanns detta brinnande hat som du spottar på oss skrivare som inte fanns igår till personerna du borde vara arg på?
  • Anonym (Du gjorde?)
    Anonym (H) skrev 2018-06-16 14:04:51 följande:

    Förra året fick jag och min man syn på en som fotade trots uppmaningar om att inte fota. Min man fick tvinga personen att radera bilderna. Trist när folk inte fattar själva.


    Bra att din make att tillräckligt med mage att säga till, jämfört med TS som gråter på nätet och tror det ska lösas nästa skolavslutning.
Svar på tråden Skolavslutning och Fotoförbudet!!