• Teresia0407

    Är det här rimligt? Bygga 10-rums villa till "storfamilj" med 45.600 kr i månadshyra (för skattebetalarna)

    Hjälp

  • Teresia0407

    Du tror inte man hjälper hemlösa och andra barnfamiljer här i Sverige? Att de gör såhär för just den här specifika familjen är säkert för att de inte ska splittra en familj, hur många lägenheter har du med tio rum? Hade du vilja splittra din familj? Usch.

    Kolla på dokumentärerna om Pia på SVT play ?. 3 filmer: Det svåra livet, Det nya livet, Leva livet. Kolla får du se vad som görs för hemlösa, men kom ihåg utan vilja funkar ingen hjälp i världen.

  • Teresia0407
    Anonym (Roxandra) skrev 2018-06-17 12:07:31 följande:

    Hemlösa i svenskar är just hemlösa. Men du som sitter instängd i din lägenhet dagarna i ända har ingen vetskap om det. Otroligt egoistiskt, EMPATILÖST och lågbegåvat inlägg utav dig.

    Kriget i Ukraina, hur många hjälpte sverige därifrån? I princip ingen. Ryssland tog emot dem som flyktingar. Länder med en verklighetsförankring och inte som många korkade svenskar som blundar för verkligheten och bara tittar sig i spegeln hela dagarna och säger "åh så snygg jag är".

    Åk ut i föroter på studiebesök. Och sluta se ner på de som är hemlösa.


    Haha va? Se ner på hemlösa?? Men kan du läsa eller.. Sen har jag faktiskt ingen lägenhet, tack och lov, jag har ett hus. Ganska stor gård. Bra värderingar. Så ärligt talat fattar jag inte riktigt var du vill komma. Är nog mer så att du inte förstår själv vad du läser. Du har förvrängt hela mitt inlägg. Så jovisst korkade svenskar sa du ..
Svar på tråden Är det här rimligt? Bygga 10-rums villa till "storfamilj" med 45.600 kr i månadshyra (för skattebetalarna)