Inlägg från: Anonym (Familjebildning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Familjebildning)

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Åtminstone om man vill blida familj så tror jag att kvinnor rent instinktivt söker så sunda/friska/hälsosamma gener som möjligt. Det verkar väl rätt logiskt?

  • Anonym (Familjebildning)

    Det är väldigt oattraktivt med självömkan och brist på att ta ansvar för sitt eget liv och sin egen lycka. Börjar tro att det är där skon klämmer för vissa i denna tråd. Åååh vad trött jag hade blivit på allt gnäll!

  • Anonym (Familjebildning)

    Har du försökt att seriöst göra något åt dina problem? Din ensamhet, ditt utseende, din bitterhet etc? Eller väljer du att se dig själv som ett offer? Kläder, frisyr, charm och utstrålning kommer man långt med. I värsta fall så finns väl ansiktsbehandlingar eller plastikkirurgi om det är något som man verkligen vill fixa till. Och psykolog för självkänslan. Man måste ju inte ställs sig i kö till landstinget, det finns ju privat terapi. Det kostar, visst, men då får man väl satsa på att prioritera det.


    poppa01 skrev 2018-06-19 02:13:15 följande:

    manliga problem blir demoniserade, löjligt. jag är inte incel för att jag säger sanningen. du kallar aldrig kvinnor som skyller på män för incels, vilket är hyckleri.

    det ÄR fakta att kvinnor inte är intreserade av män som är extremt fula.

    jag har förövrigt aldrig sagt att kvinnor SKA acceptera sådana som mig, det är ju mitt eget fel att jag är sjukt ful, se jag erkänner nu, det är bara det att det är så jädra deprimerade att vara ensam livet ut, skulle vara underbart om även en ful jävel som mig fick träffa kärleken. 

    incel kvinnor finns inte, det är svårare för män, mer krav på män.


Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?