• Nimzay

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Tror inte jag för min del skulle bry mig så där jättemycket om det, fast samtidigt kan jag väl dock tänka mig att det nog kan vara lite så som personen ovan skrev också, i alla fall för många

  • Nimzay
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:04:42 följande:
    vilket är orättvist, ni gör ju så att många killar tvingas leva ensamma hela livet.

    vad som är lustigt är att kvinnor med social fobi och depression VILL att killar ska acceptera dom, hur är detta inte  hyckleri?
    För det första; varför blir du så upprörd för? Jag sa ju att jag för min del antagligen inte skulle bry mig särskilt mycket om det ens. Menade bara att jag samtidigt kan förstå varför folk tycker och känner annorlunda.

    Och ja, det kanske är nån slags hyckleri i viss mån, jag vet inte. Räknar hur som helst inte in min själv i detta så kallade hyckleri då jag för min del skulle förstå om en kille backat undan från mig på grund av att jag är emotionellt instabil. Men sen är det väl självklart att man kan önska att nån ska acceptera en, liksom vem gör inte det?
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:03:43 följande:
    och hur är det inte hyckleri att kvinnor med historia av fobi och depression vill bli accepterade samtidigt som de själva inte accepterar en kille som är som dom? wtf.
    Tänker lite att det ju inte endast behöver handla om avsiktligt "hyckleri" utan snarare om att vissa svagare individer omedvetet känner en extra stark biologisk drift att söka sig till starka och friska gener...men jag vet inte, det är bara en fundering. Sen menar jag inte heller att exakt alla måste passa in i min fundering, finns säkert en hel del riktiga hycklare också, det förnekar jag inte.
  • Nimzay
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:44:21 följande:
    särskilt mycket? jaha. särskilt va. du bryr dig med andra ord. 
    Ja, det är väl möjligt att jag skulle bry mig lite, eller att jag iaf känner så nu, när vi ju inte pratar om någon specifik person som jag redan träffat och fattat tycke för. Men så är det ju med det mesta, till exempel tänk bara om man skulle skapa en tråd här på FL om saker som man inte önskar på en blivande potentiell partner; då skulle antagligen den tråden fyllas med långa listor med grejer som folk inte tycker känns särskilt önskvärda såhär innan, tror säkert att en hel del folk skulle göra så långa listor vardera att nästan alla människor skulle bli inkluderas i iaf någon liten grej.
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:44:21 följande:
     men DU vill att DIN historia med fobi och depressionen SKA acccepteras. märkligt.

    Jag skulle önska, ja. Men samtidigt inser jag att världen och livet inte är hundraprocentigt rättvisa alla gånger, och att vissa saker kanske helt enkelt gör att det blir svårare att hitta en partner. Inte heller har jag sagt att den önskan skulle vara mindre okej för en kille att ha.
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:44:21 följande:
    problemet är att alla kvinnor eller 99 % inte vill ha något att göra med en kille som någon gång i sittt liv mått dåligt vilket är sjukt. 
    Det är hemskt tragiskt om det är så eller om du har upplevt det så, men det är absolut inget jag för min del skulle kunna tänka mig att säga eller ens tänka.
    poppa01 skrev 2018-06-16 23:44:21 följande:
    stark biologisk drift, jaaha där har vi svaret, det är alltså kört för män som är svaga. men svaga kvinnor är accepterade. så sjukt orättvist, men aja lås tråden
    Ja just det, kan nog vara nån slags biologiskt drift det handlar om, iaf i många fall. Och i så fall innebär ju det med andra ord att detta inte är något medvetet val som man av ren illvilja bestämt sig för, alltså behöver det inte handla om att vi avsiktligt vill göra så att "många killar tvingas leva ensamma hela livet" som du kallar det. Fast sen finns det säkert tjejer som är elaka och dömande också, och det är verkligen inte okej - alltså det är inte okej vare sig det rör sig om tjejer eller om killar.
  • Nimzay
    Anonym (Stella) skrev 2018-06-17 12:38:26 följande:

    Livet är orättvist. Det bästa man kan göra är att acceptera det och göra det bästa av sin situation. Självömkan och allmän aggression leder sannolikt inte till något positivt, det skrämmer bara bort potentiella partners.

    Jag känner flera män med psykiska problem som har partners, jag känner även flera kvinnor som är ensamma. Det innebär inte att det är så det ser ut för alla överallt. 

    Om jag skulle träffa dig så skulle jag välja bort dig pga din aggression och självömkan samt tydliga brist på insikt om dig själv.

    Depression är inte särskilt ovanligt, var femte svensk har fått diagnosen vid något tillfälle enligt Folkhälsomyndigheten. Det är inte så att alla män som varit deprimerade blir bortvalda pga det. Det faller på sin egen orimlighet, inser du verkligen inte det?


Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?