Inlägg från: Anonym (Eh meh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh meh)

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Alla kvinnor tycker inte lika. Och eftersom det finns män som haft eller har depression som har flickvänner så har du fel. Vissa kvinnor är visst intresserade av depressiva män.

  • Anonym (Eh meh)
    poppa01 skrev 2018-06-17 00:22:56 följande:

    fast bara 1 % av kvinnor är intreserade medans kanske 50 % av männen är intreserade

    varför är kvinnor så rädda ? alla kan må dåligt, man är inte ond för att man mått  dåligt i nått år lol


    Du kan inte bara hitta på lite siffror hur som helst... det du skriver är helt fel. Kvinnor är rätt bra på att bli ihop med deppiga killar som de vill försöka rädda, speciellt unga tjejer. Jag själv inkluderat, utav mina fyra seriösa pojkvänner så har två haft ångest och/eller depression.
  • Anonym (Eh meh)
    Anonym (ja du, va ska man säga...) skrev 2018-06-30 18:36:22 följande:

    Om man har blivit utsatt för en dålig uppväxt.. Så antas det ändå direkt att det har med gener att göra, varför ? Det har inte alltid med gener att göra utan om Faktiska händelser! Dessutom kanske man har vart mycket ensam då vanliga människor knappt kan tro på det man berättar om allt man varit med om!

    Men det ska slängas i ansiktet att det har med dåliga gener att göra. Så dumt så det finns inte.

    Skulle säga att tjejer väljer bort de finaste killarna, som skulle göra allt för sin kvinna och hålla henne skyddad med sitt liv (På Riktigt!), men istället hellre väljer en "vanlig" man att skaffa barn med och som sen är otrogen. 

    Känns verkligen jättesmart! 

    Dessa deprimerade överlever trots sina antagligen väldigt mycket tuffare motgångar än vad alfahanen har varit med om, det om något isåfall borde beaktas när det kommer till "gener" då! 


    Kanske lite off topic men om vi snackar gener så har det inte med uppväxt att göra utan hur vi hanterar vår uppväxt. Det har inget med alfahanne eller ej att göra.

    Det finns personer som har haft väldigt svår uppväxt och varit utsatta för mycket fel ageranden av föräldrar och familj (tex missbruk, våld etc) men som TROTS detta växer upp till lyckliga och välfungerande vuxna utan att drabbas av depression/ångest, det är de som har allra bäst gener. Det är de som klarar nästan vilka motgångar som helst i livet men ändå landar på fötterna.

    Sen finns det också de personerna som blir deprimerade trots att de har haft hyfsat bra uppväxt, goda familjeförhållanden och överlag ett gott liv. De däremot har inte så bra gener avseende psykisk hälsa.

    De flesta människor är ingen av dessa ytterligheter utan blir rätt präglade av sin familj och tar efter sätt att vara på och hantera svåra situationer på så som man i familjen gjort under uppväxten.
Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?