Inlägg från: Anonym (yxo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (yxo)

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Anonym (Familjebildning) skrev 2018-06-16 22:57:28 följande:

    Åtminstone om man vill blida familj så tror jag att kvinnor rent instinktivt söker så sunda/friska/hälsosamma gener som möjligt. Det verkar väl rätt logiskt?


    Depression och högre intelligens hör ofta ihop så på det viset är det "bra" gener. Du kommer t ex ha svårt att hitta något geni som inte lider av nån form av mental sjukdom eller liknande, som depression, ångest, OCD etc...
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-18 00:00:57 följande:
    det finns en objektiv fakta....

    jag har aldrig sagt att alla killar som haft psykiska sjukdomar är ensamma livet ut....fast fakta är dock att 99 % av dom är det.......en kvinna med historia av psykisk sjukdom är inget problem för de flesta killar...

    när har jag skyllt 100 procent på kvinnor och feminism, aldrig , dock så spelar kvinnor och feminism stor roll till att så många män är ensamma eftersom kvinnor inte är intreserade av svaga män och även att feminism demoniserar killar som har depression och social fobi.

    hur kan jag "hitta" en flickvän även om jag så hade världens bästa personlighet? jag är för ful för kärlek. jag har 100+ fysiska defekter. det är inte möjligt att tycka om mig.

    kvinnor bryr sig inte om en killes personlighet, måååååååååååååånga killar har rutten personlighet och har åndå girlfriends och ligger runt. kvinnor bryr sig om social status, hur bra man på att prata och hur snygg man är, inget annat spelar någon roll. ingen kille som har fantastiskt personlighet samtidigt som han är 1 av tio på utseende skalan får ligga och det vet du om, eller jo om han kanske är super känd/super rik som stephen hawkin men annars inte.
    Det där stämmer ju för fasen inte. Personlighet är A och O för att killar ska få tjejer att falla för dem. Tjejer är i regel inte lika ytliga som killar är utan letar efter en kille med bra personlighet. Men ja ofta är den personligheten kopplad till högre social status. 

    Den värsta psykiska åkomman en kille kan ha när det gäller att attrahera någon är bitterhet, och det verkar tyvärr du lida av.
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-18 01:28:59 följande:
    om personlighet är a och o varför är då så många killar med unken personlighet i förhållande och får ligga?

    att kvinnor inte är kräsna är ett konstigt påstående, hur förklarar du att de allra flesta fula killar är ensamma livet ut ?

    klart jag är bitter, kvinnor är underbara och jag vill uppleva närhet och kärlek en dag men kommer aldrig göra det pga att jag är för ful.
    Därför att de går just på personlighet. En unken personlighet enligt dig kanske var en attraherande personlighet för några tjejer. Antar du syftar på lite badboy-personlighet? Hur som helst så har tjejen troligtvis gått på personlighet i första hand och inte utseende.
    Kvinnor är kräsna på personlighet. I grunden tror jag de vill ah en trygg man med självförtroende och humor, och utseendet är mest ett plus. För män är utseendet det viktigaste. Män ligger med vilken kvinna som helst bara hon ser hyffsat snygg ut, men tjejer kräver också att de har rätt personlighet för dem, såvida det inte är en supermodell förstås. 
    Kom ihåg att du KAN få tjejer trots att du är rätt så ful, bara du har rätt personlighet. 
  • Anonym (yxo)
    Annita skrev 2018-06-18 08:31:17 följande:

    En sak jag håller med dig i är att sägningen "Det finns någon för alla" är märklig. I och för sig kanske skulle kunna finnas någon någonstans i världen som man skulle passa med, det är väl sannolikt, men det är osannolikt att man faktiskt kan hitta de personerna.


    Ja det är ju en sån uttjatad klyscha! Ja, reser man jorden runt och är social och träffar så många som man kan så finns det defnintint nån där ute, men det är ju inte säkert om man bor i en liten stad, går till samma jobb varje dag och har en svårt personlighet.
  • Anonym (yxo)
    molly50 skrev 2018-06-18 11:04:13 följande:
    Blanda inte in politik i det här. Det har inget med saken att göra.
    Det är din självömkan och aggressivitet som är problemet och det är det du måste försöka ändra på.
    Förstår du verkligen inte det?
    Att media kan ha en viss del av skulden kan jag däremot hålla med om,när de visar upp bilder på vackra kvinnor och män med snygga vältrimmade kroppar,som om det är så man måste se ut. Och det är helt fel!

    Och att män inte är ytliga stämmer inte heller.
    När jag var yngre så var jag verkligen ful som stryk.
    Jag bestämde mig sedan för att förändra mitt utseende.
    Och vad hände då,tror du? Jo,jag blev helt plötsligt den populära tjejen!
    Men min självkänsla var fortfarande låg efter alla år av mobbning,från framförallt killar. Vilket ledde till att jag ofta blev utnyttjad för en sak.
    Så att killar går mer efter personlighet än utseende stämmer långt ifrån alltid.
    I alla fall inte enligt mina erfarenheter.

    Ditt problem är att du TROR att ditt utseende är problemet. Du TROR att din självömkan och aggressivitet inte är ett problem.
    Om du skulle börja acceptera dig själv som du är så kommer det att ske en förändring. Tro mig!
    Självförtroende som lyser igenom är långt mycket mer attraktivt än självömkande och aggressivitet.
    Varför har du så svårt att tro på det?
    Försök förändra din attityd så ska du se att även du kommer att träffa någon.
    Ett tips är att skippa dessa självömkande trådar när du ändå vägrar lyssna och ta till dig av de råd du får.
    Killar går helt klart mer på utseendet än vad tjejer gör.

    Förresten hur lyckades du ändra ditt utseende från att vara ful som stryk till jättesnygg?
  • Anonym (yxo)
    Kråkungen skrev 2018-06-18 10:55:37 följande:

    Men HUR kan ingen mer än Death ByPickles inse att han är ett troll??!! Det här hade ju nästan varit roligt om det inte vore så sorgligt...


    Vad spelar det för roll om han trollar eller inte. Det är en helt klart möjlig person (jag har t ex sett trådar på Flashback som påminner om poppas) och om man tycker det verkar för otroligt för att vara sant så behöver man inte bry sig, så tystar man troll bäst.

    Eller är ditt inlägg till för att försöka få andra att framstå som blåögda som inte kan se genom att det är ett troll som skriver?
  • Anonym (yxo)
    Kråkungen skrev 2018-06-18 13:59:31 följande:
    Mitt inlägg var bara en spontan, förundrad reaktion. Varför skulle jag vilja framställa nån som blåögd? Det jag tycker är sorgligt är att här finns så många fina människor som faktiskt lägger ned sin själ i att ge ett bra svar till nån som de tror faktiskt har det jobbigt, och så är det bara ett troll. Läs hans svar rakt igenom så inser du att han INTE är på riktigt. Själva "backstoryn" är helt klart möjlig, men när man väl läser hans olika svar så blir det ganska tydligt att han är ett troll...
    Om han är ett troll eller inte spelar inte särskilt stor roll anser jag. För det första så kommer de som ger råd säkert aldrig träffa personen irl så så länge ingen avslöjar att han är ett troll så gör det ingen skillnad. Sen så eftersom så många engagerar sig i frågan så är det ju faktiskt ett ämne som är intressant och trovärdigt, och som säkert hjälper andra också som har liknande problem. 
  • Anonym (yxo)
    Kråkungen skrev 2018-06-18 13:59:31 följande:
    Mitt inlägg var bara en spontan, förundrad reaktion. Varför skulle jag vilja framställa nån som blåögd? Det jag tycker är sorgligt är att här finns så många fina människor som faktiskt lägger ned sin själ i att ge ett bra svar till nån som de tror faktiskt har det jobbigt, och så är det bara ett troll. Läs hans svar rakt igenom så inser du att han INTE är på riktigt. Själva "backstoryn" är helt klart möjlig, men när man väl läser hans olika svar så blir det ganska tydligt att han är ett troll...
    Men ska också tillägga att det förstås finns ämnen som det är synd om folk trollar om, men just detta ämnet tycker jag inte det spelar nån roll då det skapar en ganska intressant diskussion.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (Biobonus) skrev 2018-06-18 16:03:39 följande:

    Det vimlar av incel-trådar just nu på FL där kvinnor förväntas ta ansvar för mäns misslyckade sex- och kärleksliv - är det en och samma besvikna figur som startar dem alla?

    Lite OT, men det gör mig nyfiken:

    Incelrörelsen tycks ju enbart bestå av män, tar ofrivilligt celibata kvinnor eget ansvar för sitt liv eller tar de ut sin frustration på annat sätt än att anklaga männen?


    Det finns ju en och annan tråd där kvinnor anklagar män för att vara svin som behandlar dem illa. Eller vilken frustration pratar du om? 
  • Anonym (yxo)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-18 18:17:57 följande:
    Kvinnorna håller tyst eftersom alla vet att alla kvinnor dels kan hitta någon att ha sex med bara genom att vara kvinna dessutom har kvinnor inga behov av att sprida sina gener medan män har en drift att sprida sina gener med de mest fertila kvinnorna och måste de vara unga och snygga
    Det är intressant, för jag tror aldrig jag hört en kvinna säga dessa fakta. Jag antar du är man.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (Biobonus) skrev 2018-06-18 20:10:23 följande:
    Om ditt första påstående stämmer så är de ju inte ofrivilligt celibata (och det känner jag flera som är) och därmed gäller inte ditt påstående dem.
    Anonym (yxo) skrev 2018-06-18 17:45:04 följande:

    Det finns ju en och annan tråd där kvinnor anklagar män för att vara svin som behandlar dem illa. Eller vilken frustration pratar du om? 


    Frustrationen över att vara ofrivilligt celibat pratar jag om, och att varken hitta kärlek eller sex, inte om att bli dåligt behandlad.
    På vilket sätt tror du att kvinnor blir i ofrivilligt celibat? Det är ju inte samma som de frustrerade männen som verkar bli ignorerade.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-18 20:05:17 följande:
    Det är så de där ensamma männen tror att det ser ut och att alla kvinnor har mängder med ensamma män som  i princip står i kö för dem om kvinnor bara slutade vara kräsna och tackade ja till alla inviter de får.
    Det är ju så det ser ut för de flesta tjejer såvida de inte isolerat sig från omvärlden eller om de är extremt fula. De flesta kvinnor har många män att "välja från", medan endast en bråkdel av männen har många kvinnor att välja bland. Ganska likt hur det ser ut hos chimpanser, är det inte?.
  • Anonym (yxo)
    Glitra skrev 2018-06-19 00:22:18 följande:
    Visa länken i stället så man inte tror du phototrollar.
  • Anonym (yxo)
    Glitra skrev 2018-06-19 00:47:35 följande:
    Hur då? Vad menar du?
    Bättre att länka till tråden där han skrev det än att visa en bild bara.
  • Anonym (yxo)
    Glitra skrev 2018-06-19 00:57:04 följande:

    Det är privat meddelande.


    Hur som helst, inte så förvånande
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-19 02:16:44 följande:
    sarkasm är inte din starka sida.

    det är du som har rutten personlighet förresten inte jag. du tror att alla män som är ensamma, ledsna etc är dåliga människor.
    Gå och sök upp din psykolog! 
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-19 02:09:18 följande:
    då får du gärna förklara varför jag alltid ser fula kvinnor i förhållanden men aldrig fula män i förhållanden.
    Fula män blir väldigt ofta bittra precis som du.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (X) skrev 2018-06-19 09:50:13 följande:
    Inte på nätet iaf.
    Kolla bara statistiken på Tinder t ex (där det bara är utseende som gäller).
    Män sveper höger på betydligt fler kvinnor än vad kvinnor gör på män.
    På Okcupid hade de en undersökning där kvinnorna rankade 80% av männen som fula medans männen hade en mer normalfördelning när de rankade kvinnorna.
    Förvisso, men jag tror det är så här att män bryr sig inte mycket om tjejers personlighet i FÖRSTA hand, medan kvinnor gör det i högre utsträckning. Det är därför det bara kan tänka sig messa till ca 10 % av männen, de män som ser riktigt bra ut. Resten av männen måste bevisa för dem att de är värdiga eller hur man ska uttrycka det, genom sin personlighet, genom att ha bra kvaliteter som självförtroende, empati och är stabil och trygg etc. Det är därför jag menar att kvinnor värderar personlighet mer än män. 
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-20 00:26:32 följande:
    mina psykologer inkusive min psykiater säger att jag inte är psykopkat och att jag har en hög sympati för andra människor. vem är du att påstå att de har fel?

    du sitter bakom din skärm och tror att alla kilar som är oskulder, ensamma, fula etc är onda incels. lol. so much fördomar.
    Jag har alltid rätt.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (Va?) skrev 2018-06-20 07:06:58 följande:
    Fula män har inte svårare att få fasta förhållanden än fula kvinnor.
    Det mesta handlar om personligheten för män.
Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?