Inlägg från: Ebo88 |Visa alla inlägg
  • Ebo88

    Symtom, ömma bröst men negativt test.

    Det kan inte vara biverkning av att du slutat med mini-piller och kroppen håller på att hitta tillbaka efter du använt preventivmedel i 3 år?

    Köp ett test på apoteket för att utesluta/bekräfta graviditet, då får du ju ett svar men jag tror det beror på hormonomställning och att kroppen reagerar på det.

  • Ebo88
    Iowhannah skrev 2018-06-19 08:41:52 följande:

    Min tanke också.

    Själv minns jag inte hur min kropp reagerade när jag slutade med p-piller men jag har förstått att man kan få alla möjliga reaktioner, samtliga kan liknas vid graviditetssymptom.


    Mitt var extremt illamående, utebliven mens, humörsvängningar, extrem trötthet bland annat. Det är hemskt vad dom där små pillerna gör mot ens kropp. Slutade 2012 och använder inte preventivmedel efter det. Eller jo, kondom haha. Men det tog flera månader innan kroppen kom ikapp.
  • Ebo88
    Iowhannah skrev 2018-06-19 10:15:30 följande:

    Jag håller med, aldrig mera hormonella p-medel!

    När vi planerade att jag skulle sluta så sa min gynekolog att många kvinnor inser plötsligt att ?är det så HÄR man kan må?!? och precis så var det. Jag minns att jag blev mycket gladare och säkrare i mig själv (vilket i sin tur ledde till att jag, till slut, orkade lämna ett destruktivt förhållande).


    Exakt så !! Man blev helt paff när allt gått ut ur kroppen och kände lycka och inte längre en emotionell berg och dalbanan där man ständigt var ledsen/arg/glad/irriterad/uppgiven etc.

    Sådan märkbar skillnad. Rådde flera av mina tjejkompisar till att sluta och tre av dom gjorde och det var samma känsla dom upplevde som en annan gjorde.

    Vad skönt att höra att du kom ur förhållandet! Hoppas du mår bra idag och att det fortsätter så! Så underbart för dig att komma bort från det!
Svar på tråden Symtom, ömma bröst men negativt test.