Inlägg från: Anonym (????) |Visa alla inlägg
  • Anonym (????)

    Fy för elaka människor..

    Men vadå din dotter har rätt? Hon bestämmer väl inte när andra äter godis och inte. 

  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 15:52:59 följande:

    Men alltså, jag känner av att samhället har blivit mindre och mindre tolerant mot barn. Han kunde svarat något i stil med att min dotter är duktig som äter godis på lördagar och att alla vuxna inte är lika duktiga som hon, med ett litet leende. Men idag har samhället blivit så kallt så man svarar istället med spydigheter och ironi. Mycket tråkigt tycker jag.


    Jesus christ... 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 15:58:06 följande:
    Det finns en anledning till att det heter lördagsgodis eller hur? Men jag har pratat med min dotter och sagt att när man är vuxen får man göra som man vill, dock får man inte bete sig illa.
    Fast det HETER inte lördagsgodis. Det heter godis. Det kan också vara torsdagsgodis, måndagsgodis osv. Du lägger bara en veckodag framför godis så "får" man äta godis vilken veckodag som helst. 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:09:24 följande:

    Min dotter är känslig och barn tänker sig inte alltid för vad de säger. Varför inte bemöta det på ett trevligt sätt istället för att vara dryg?


    Åh gud.. Du verkar verkligen vara en sån där förälder som ser din unge vara perfekt och som aldrig någonsin gör fel. Sluta skydda din dotter och förstå att det hon sa var fel och att man inte ska lägga sig i vad andra personer gör (speciellt inte när någon annan väljer att äta godis). 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:10:35 följande:
    Jag hann inte ens reagera på min dotters kommentar innan mannen svarar tillbaka, dryg som sjutton.
    Det är väl såklart att han "hugger tillbaka" när din dotter kommenterar vad och när han äter saker och ting. 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:14:50 följande:
    Hade aldrig låtit min dotter köra på någon med kundvagnen. Och jag tillåter ingen att vara dryg mot min dotter. Bara för att jag inte tillåter någon vara elak mot dottern betyder inte det att hon får bete sig hur som helst. Hur kan du dra den parallellen överhuvudet?
    Tydligen så låter du henne bete sig hur som helst med tanke på hennes kommentar tidigare i mataffären. 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:16:12 följande:

    Ärligt talat, av de svaren jag fått att döma så verkar inte ni särskilt empatiska måste jag säga..är det standard att vara så dryg som möjligt eller?


    Inte dryga, bara ärliga. 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:17:57 följande:
    Okej så att fälla en olämplig kommentar är att bete sig hur som helst i affären? Knappast va? Jag tror och hoppas att du själv inser vilken patetisk jämförelse du gjorde nu, annars undrar jag varför du bär på så mycket hat mot barn..
    Jag om någon bär inte på något hat alls emot barn. Tvärtom, jag ÄLSKAR barn. Men jag själv skulle aldrig låta min 5 åriga dotter ens komma på dom tankarna att kommentera en annan människas liv på det sättet som din dotter gjorde. 
  • Anonym (????)
    Anonym (TS) skrev 2018-06-18 16:21:23 följande:
    Men applåd då..
    Nej jag vill inte ha några applåder. Du frågade varför jag bar på så mycket hat emot barn och jag svarade på din fråga om hur jag skulle uppfostra min 5 åriga dotter. Är man 5 år så borde man veta sådant, tycker jag. 
Svar på tråden Fy för elaka människor..