Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Hur ska jag ta mig ur det här?

    LFF skrev 2018-06-19 12:06:21 följande:

    Sannolikheten att han kommer ändra sig är minimal. Om du vill ha barn så måste du välja bort honom.

    Vad gäller barnet nu så har du två val, abort eller behålla barnet. Vilket du än väljer så är alternativet att han är kvar av pliktkänsla inget alternativ. Antingen är han med eller så separerar ni. Ja, i en ideal värld har ett barn två föräldrar som finns där men ibland är inte alltid världen ideal.


    Jag skulle nog kunna påstå var de är i livet och ålder. Vet många (både män och kvinnor) som inte hade en tanke på barn under en viss tid, men när de kom in i ett annat skede så hade de andra tankar.

    Själv skulle jag inte heller ha barn, men sitter idag med en 21-årig son och lever med samma man (som inte skulle ha fler barn)
  • sextiotalist
    Anonym (H) skrev 2018-06-27 07:34:53 följande:
    Vänta och se. Du kan ju skriva i denna tråd om ett år och säga hur det gick.
    Se mitt svar till LFF, jag blev oplanerat gravid med min sambo och varken han eller jag hade barn i tankarna, eller snarare, jag ville inte ha barn alls och han ville inte ha fler barn, vi sitter här snart 25 år senare med en gemensam son.
  • sextiotalist
    Anonym (Äldre) skrev 2018-06-27 07:20:56 följande:

    Så du menar att ett 20 årigt förhållande tar slut föratt man skaffar barn, planerat och föratt man mognat och vill ha barn? 


    Det var det mest korkade jag hört! Om det är hur folk tänker idag då förstår jag varför det finns så många ensamstående som skaffar barn hej vilt och gifter sig efter 1 års förhållanden..


    Håller med, misstänker (och även statistiken talar för det) att ni kommer hålla ihop länge.
Svar på tråden Hur ska jag ta mig ur det här?