Inlägg från: Anonym (Liinda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liinda)

    Byta barnmorska? 9 veckor kvar

    Byt!

    Någon skrev att det var ca tre besök till. Nu minns jag inte hur ofta man går på slutet men skulle du gå över tiden så blir det ju fler och då tycker jag personligen det är viktigt att man har någon som stöttar en, om du förstår hur jag tänker. Dessutom ska du ju på efterbesöket.

    Sen kan jag tycka att det är en liten markering att detta inte är okej, så hon kanske rannsakar sig själv och tänker efter nästa gång. Ibland är det ju en känsla man får av mötet med personen och svårt att ta upp konkreta exempel men har man en dålig känsla, så kan man ju inte känna sig trygg.

    När jag väntade mitt första barn hade vi en extremt klämkäck bm som invaggade mig i någon sorts falsk trygghet, min man ogillade henne hela tiden.. förlossningen gick åt skogen och vi kände att hon gamblat med vår säkerhet, då barnet var väldigt stort och hon inte skickade mig på TUL. Jag gick på efterkontrollen och var då extremt tydlig med att jag aldrig mer ville föda vaginalt, hon vägrade ta den diskussionen då, var störigt klämkäck och jag kände mig extremt osedd eftersom förlossningen verkligen var hemsk. Bytte direkt sen, fick en bm med mycket erfarenhet och som inte la in sina personliga värderingar alls.

Svar på tråden Byta barnmorska? 9 veckor kvar