• Anonym (Arg)

    Vad ska jag gör med min aggressiva pojkvän??

    Jag är tillsammans med en kille som alltid är så hård och jobbig och elak då han blir irriterad/arg. Varför blir han så? Ibland funderar jag på att göra slut i de stunder då han är arg men det är så svårt för att han är hur bra som helst annars, men förvandlas till ett monster då han är arg. Förstår ni? Han är ju inte arg jämt och då vill man ju inte göra slut sedan då det gått över...

    Men då han är arg då, vad gör han då? Han blir elak. Säger fula saker och kastar saker och håller på. Det är som att alla hans problem sköljer över honom på en gång då han blir arg.

    Jag har t.o.m sagt åt honom en gång då han var elak åt sin mamma hos honom, det kändes konstigt att gå mellan dem men jag kunde inte hålla igen... Hans mamma är sjuk, psykiskt, så hon går inte riktigt alltid att räkna med och denna gången hade hon kokat kaffe på fel sätt tydligen. Min kille tycker det är *typiskt* att hon inte ens ska få kaffet rätt.

    Sedan leder det ena till det andra och det var när en ugnsplåt var i vägen för honom och han sade till sin mamma att ta den och stoppa upp den i röven som jag var tvungen att ingripa... hur kan man säga så till sin mor? Jag tyckte synd om henne...

    Sedan har han sagt fula saker till mig med, även om min familj har han hintat saker... Behöver kanske inte rabbla upp allt han gjort i sin aggression. Men vad ska man göra med sådant beteende?? Sedan när han är glad är allt bortblåst och han blir den fina killen igen...

  • Svar på tråden Vad ska jag gör med min aggressiva pojkvän??
  • sextiotalist

    Du bryter, det är den enda lösningen jag kan se

  • Anonym (Sara)

    Tyvärr kan du inte ändra hans beteende.Det ända du kan göra är att fundera om du vill vara med sån man som är upp och ner med humöret och det känns jobbigt?Är det värd det?Är det ett bra förhållande?Skaffa inga barn med honom.

  • Anonym (fy fan!)

    Vilken skitunge han är! Hans mor har nog inte kunnat Uppfostra honom, och här står man nu med ett frustrerat monster som inte vet hur man beter bland folk. Han behöver att rustas om ordentligt och lära sig lite vett. Kanske lumpen?

  • Anonym (Antingen eller)

    1.Du stannar. Han kommer inte att sluta vara som han är och bli arg och elak. Du kommer att göra vad du kan för att han inte ska bli arg dvs du kommer att bli alltmer kuvad. Du kommer att tassa på tå kring honom och ge avkall på dig själv för att undvika ilska och elakheter.

    2. Du lämnar.

    Man kan liksom inte bara bortse från de dåliga stunderna när det är bra stunder som om de inte är en del av honom. Detta är manipulation och misshandel. Han stärker sig själv på andras bekostnad och ilskeutbrott och elakheter är tänkta att tysta och kuva.

  • Anonym (Självrespekt och integritet)

    Varför behöver du ens fråga vad du ska göra? Det är väl uppenbart. Hur har du det själv om du tvekar på vad som är rätt att göra här? Kanske behöver du fundera på hur du värderar saker och vad du värdesätter i ditt liv och vilken respekt du har för dig själv. Du borde veta att du är värd att inte behandlas illa. Om du inte är säker på ditt värde så kan du få stöttning i det.

  • Anonym (fy)

    Våldsamma pojkvänner ska man inte ha! Det finns inget annat att säga. Det går inte att göra något åt ett beteende om personen inte själv vill eller inser att denne beter sig så illa 

  • Anonym (Sara)

    Att han växlar mellan att vara trevlig till aggressiv hela tiden,det är för att du ska stanna och manipulera dig.Han är snäll ibland och därför stannar du,tills han blir elak igen.

  • Anonym (H)

    Det där är inte ADHD det där är psykisk misshandel.

    www.umo.se/vald-och-krankningar/vald-ar-inget-tecken-pa-karlek/

    Jag var ihop med en kille javisst var han trevlig när han inte misshandlade mig fysiskt och psykiskt. När han var arg behandlade han mig som en kudde han ville slita sönder.

    Har du hört uttrycket "I kärlek bråkar man kärleksfullt" ?

    Att han ibland är trevlig är bara för att du ska tänka precis som du gör nu, att du ser goda sidor och då och blunda för det uppenbara han är, han är inte kär i dig, han vill bara äga dig, och han älskar inte dig han föraktar dig.

    Jag har just lämnat en "adhd" agressiv kille , han använder ju sin diagnos som ursäkt att få gå på dig.

    Nu är jag med en fin kille, och ser ännu tydligare vad mitt ex höll på med, det var aldrig kärlek. Bara ägande.

Svar på tråden Vad ska jag gör med min aggressiva pojkvän??