• AndreaBD

    Vad ska jag gör med min aggressiva pojkvän??

    Anonym (Arg) skrev 2018-06-23 00:25:31 följande:
    Jag har blivit illa behandlad i alla relationer jag haft. Så jag har väl ingen självrespekt kanske?
    Acceptera inte det då, så blir du inte behandlad så! De här typerna väljer förstås tjejer som har dåligt självförtroende. Men om du inte accpeterar sånt skit, så sticker de snabbt. Vilket är positivt för att det ger dig möjligheten att träffa bättre killar.
  • AndreaBD
    Anonym (Arg) skrev 2018-06-23 00:46:35 följande:
    Ofta ber han om ursäkt för att han ropat eller sagt dumma saker. Dock ibland tycker han att jag är lite känslig i vad som är *fula ord*. Typ att det inte är något, för honom. Och ibland kommer han med ursäkten *jag måste väl få vara arg någon gång också och ha känslor?!*. Han verkar inte ändra på sig... Har sagt tusen ggr men det hjälps inte då han är där igen nästa gång. Eller jo, en sak har ändrat. Ibland byter han ut det fula ordet han vill kalla mig till ett påhittat skällsord istället, han måste alltså ha NÅGOT han FÅR kalla mig då han blir arg
    Säg inte att han "behöver" göra så! Om han behöver det, så kan han INTE ha en relation. Då är han helt olämplig som partner. Såna människor kan förstås jobba på sig själva och ändra sig. Men det gör de bara om de själva vill det. Och här ser man tydligt att han skiter i det. Han tar hellre hela skiten på dig, för att han inte ids ändra på sig. Ta dig ur det där så snabbt du bara kan! Du har valt någon av dem värsta killarna man kan välja.
  • AndreaBD
    Anonym (Arg) skrev 2018-06-24 10:02:18 följande:
    Det är så svårt =( Önskar någon skulle förstå... Eller det kanske ni gör? Jag har ingen att prata med IRL... Det svårt att bara göra slut då man tycker om honom. Det är ju endast när han är arg/irriterad som det kan bli så att han beter sig elakt... Jag vet att det låter som skräp det jag säger för de flesta, att jag bara skyddar honom.

    Men jag vet att han uppvisat beteende ibland som jag inte vill ha, men det är något som bara är så svårt med att lämna... Känns som att det vore konstigt att ta bort honom från mitt liv... med de andra killarna som behandlat mig illa så har det inte känts lika, dem ville jag bara ifrån, kändes bra att slippa, kändes inte som att vi hörde ihop. Men med nuvarande pojkvän så känns det som att vi på något sätt hör ihop, att det är omöjligt att vi inte skulle umgås längre. Varför tror ni jag kånne såhär? Kan man vara själsfrände fast vi inte får det riktigt alltid att funka?
    Det där är en illusion. Du är fortfarande ung, du kommer att träffa många männsikor i ditt liv i olika sammanhang. Och du kommer att ha saker gemensamt med många.  Det är ju möjligt att ni har en del gemensamt. Men det väger inte alls upp att han faktiskt inte är relationsduglig. Det är han som inte är kapabel att föra en vettig relation. Och det är en grundförutsättning.

    Jag har själv varit i destruktiva förhållanden, så jag vet hur fel man kan tänka där. Och senare tänker man: Om jag bara hade vetat då, att det är meningslöst, så hade jag ju gjort slut istället för att plåga mig. Jag var övertygad om då, att kärlek är det viktigaste och att man kan få det att fungera, att partnern kan ändra sig, att man kan göra något. Nu är jag mer än dubbelt så gammal som du och vet att det inte går, att man måste hitta en vettig partner. Man kan inte ta en som inte är vettig och hoppas att han ändrar sig- oavsett hur trevlig han kan vara ibland. ALLA människor har också trevliga sidor.
  • AndreaBD


    Och jag vet inte varför jag haft massa killar som beter sig illa, jag har ju inte vetat de då jag gått in i relationen såklart. Tydligen får jag bara såna killar... detta är min tredje i rad med svårigheter...
    JAG VET. Det är struliga killar som väljer tjejer mycket noga. De väljer - med flit eller omedvetet - ut en tjej, som antigen är snäll och lite naiv, eller också lite korkad, eller inte är van vid annat. Dvs. de väljer ut en tjej som står ut med skiten.

    Om du vill undvika såna killar i fortsättningen - var inte snäll och hjälpsam i början. Framför allt - ta inte ansvar för det som han bör ta ansvar för!
  • AndreaBD
    Anonym (Arg) skrev 2018-06-24 21:03:52 följande:
    Usch, detta tog på mig lite... Jag är nästan alltid för snäll åt folk, andra går före mig liksom.. kan typ inte säga nej... och om jag tänker i nuvarande förhållande så hjälper jag honom med diverse saker och vissa saker är precis som du säger, saker han borde ta ansvar för själv...
    Och det är den typen kvinna de är ute efter. Men det är ingen bra situation du hamnar i då, så det är ingen positiv grej där att bli utvald. De väljer i grunden någon som de kan utnyttja - medvetet eller omedvetet, men en kvinna som ställer krav är de inte intresserade av.

    Jag ändrade på detta, avskräckte alla dessa oansvariga och omogna typer - jag fick verkligen träna på att inte vilja vara till lags, inte bli ledsen över att jag avskräckar vissa män då - och numera har jag en man som är helt underbar mot mig. Det kan du också!
Svar på tråden Vad ska jag gör med min aggressiva pojkvän??