Inlägg från: Anonym2721 |Visa alla inlägg
  • Anonym2721

    Min kille betalar inte..

    Emma1971 skrev 2018-06-25 07:47:20 följande:

    Älskar honom något otroligt och det har varit vi i snart 4 år. Men han jobbar inte, han har en a-kassa inkomst.. han har svårt för ekonomi och har i perioder vart utan jobb men tillslut alltid skaffat jobb, vill tillägga att han är 10 år äldre än mig. I alla fall, det viktiga för mig är att han kan betala halva hyran eller isåfall betala tillbaka det jag lagt ut. Ett tag (3 månader) kunde jag inte betala hyran men då betalde jag en deposition, vi hade en överenskommelse..

    jag är bra med pengar och har mina mål i livet men delad ekonomi funkar inte.

    Vad hade ni gjort? Hade ni flyttat ut och klarat er själva? Jag ääälskar honom men jag har en gräns också, jag vill inte vara olycklig utan må bra o ha ett gott liv. Vill tillägga att han hjälpt mig dra på mig mycket krediter och kostnader jag nog aldrig skulle tagit om vi inte var ihop. Han vill att jag betalar hans körkort, för hans nystart.. han säger att han ska skaffa jobb.. behöver tipps och råd från någon äldre än mig.. vad hade ni gjort? Min verkliga ålder är >20


    Förstår att du älskar honom, men allt har sin gräns. Det låter som att han inte är bra för dig. Vad för liv kommer du få tillsammans med honom. Du säger att du har mål i livet, kan du uppnå dessa om du stannar med honom. Vill han inte göra något av sitt liv? Att du skulle finansiera hans körkort låter ju helt befängt faktiskt.
  • Anonym2721
    Emma1971 skrev 2018-06-26 17:18:47 följande:

    Då tog jag upp allt igår, inget elakt sa jag för sådan är jag inte. Jag säger inte något jag ångrar bara för att jag är upprörd. Han tog upp att jag inte kunde betala hyran dedär tre månaderna, jag gick då i gymnasiet och skaffade 2 deltidsjobb under en depression (hade tuffa familje problem, kan än idag inte bo hemma) jag jobbade, pluggade och mådde dåligt, men jag tog mitt ansvar att betala hyran.

    Efter diskussionen igår blev jag kallad dum, att han byggt upp mig och att jag ska flytta till min mamma.. han tycker inte jag gjort något i mitt liv (har haft 5 jobb mellan 15-20, bra betyg och gått på KI en termin, tycker jag hunnit relativt mycket) medan han inte klarat gymnasiet, bara haft ströjobb, inget körkort osv. Han är 10 år äldre och vet ?bättre? pga sina erfarenheter i livet vilket jag många gånger litat på.. dock vill jag ha en person med samma ambitioner som jag, jag är förbi honom snart.. jag sa att jag vill att han ska vara mer ambitiös, om det ska va vi ska vi ha samma mål i livet.. men återigen fick jag bara ta skit.


    Om du läser ditt eget inlägg så inser du att det endast finns en väg framåt, lycka till.
  • Anonym2721
    Emma1971 skrev 2018-06-30 21:14:53 följande:

    Uppdatering:

    Har bråkat med honom hela veckan.. trodde han skulle vara ?snäll? nog att ge mig en ordentlig ursäkt men istället var han ute och festade (med mina pengar) och sa att han kommer med nattbussen hem. Sov jättedåligt hela natten för han kom ju aldrig hem! Då ringer jag till polisens omhändertagning (han hamnade i fyllecell 2 veckor sen) men då var han inte där.. jag va så pass orolig.. han hade åkt till Älvsjö och sovit hos någons väns kusin.. han förstår inte varför jag fortfarande är arg!

    Ska försöka prata med min mamma om att flytta hem. Vill först och främst att alla mina krediter blir avbetalda och sedan fortsätta mitt liv med att hitta egen lägenhet. Kan inte bara flytta någonstans Helle pga min hund vi har ihop..


    Jag mår dåligt av att bara läsa det du skriver. Du skriver att han är över 30 år gammal. Nog för att man kan vara ung och dum men hans beteende hade varit oförsvarbart, själviskt och förkastligt om han så var 18 år gammal. Jag hoppas du inser att du slösar bort din tid och kärlek på den här personen. Låt dig inte sjunka ännu djupare innan du kommer ur...

    Vet att det inte är så lätt att se det när man är mitt i det, man förtränger,  skönmålar och förnekar för sig själv. Dina beskrivningar i denna tråden finner jag dock sakliga och du verkar inte förneka, dock är du ändå kvar med honom.
Svar på tråden Min kille betalar inte..