Inlägg från: Akira Öken |Visa alla inlägg
  • Akira Öken

    Min kille betalar inte..

    Instämmer med övriga i tråden. Han beter sig som ett förvuxet barn. Han har naturligtvis själv ansvaret för att ta sig ur sin ekonomiska situation. Som partner kan man peppa och stötta, men till en viss gräns. Man kan aldrig lägga ansvaret för sina tillkortakommanden på sin partner.

    Mitt förslag är att du omgående börjar leta efter ett eget boende. Du behöver inte ens informera honom om det. Du har lyft problemet, han lyssnar inte på dig och behandlar dig illa när du öppnar för att gemensamt komma fram till en lösning.

    Det finns vettiga män därute, stanna inte med ett rötägg som försöker trycka ner dig och ta åt sig äran för det du helt självständigt åstadkommit.


  • Akira Öken
    Emma1971 skrev 2019-08-16 09:29:18 följande:

    UPPDATERING!

    Kvinnor, klocka och vackra har jag omgett mig av det senaste året och blir så glad av att läsa denna tråden igen. Ett år har gått sedan jag bröt mig fri och jag har faktiskt aldrig känt mig lyckligare i livet.

    Från djupet av mitt hjärta tack till er som skrivit och gett mig så goda råd och verkligen fått mig att inse verkligheten i problemen. 

    Man lever och man lär.


    Bra gjort! Härligt att höra att det gick bra för dig och att du är lycklig!
Svar på tråden Min kille betalar inte..