• Älskadeunge

    Letrozole plus ovitrille

    Vill också önska dig lycka till. Och ge dig en solskenshistoria.

    Min resa började så här, jag har pcos. Alltså ingen egen mens eller ägglossning. Fick börja med enkeldos letrozol, dubbeldos letrozol och sedan trippeldos letrozol. Fick ingen ägglossning. Fick så testa letrozol kombinerat med ägglossningsspruta. Blev gravid på första försöket, blev en liten tjej som idag är 16 månader.

    Ville så gärna ha syskon. När dottern va 10 månader började vi igen. Fick nu letrozol kombinerat med ägglossningsspruta direkt. Kunde inte tro det, men blev gravid på första försöket. Väntar nu en liten pojke som kommer om ca 2 månader.

    Jag har träffat 2 olika läkare totalt. Båda har sagt att letrozol är en väldigt bra medicin för ägglossningsstimulering och brukar fungera bra för majoriteten. Jag håller tummarna för dig och önskar dig all lycka, du kommer säkert att bli gravid. Oavsett om det blir på första försöker eller ett senare försök <3<3. Jag vet att resan är tuff, både psykiskt och fysiskt, men främst psykiskt. Och trots att jag har en dotter och väntar en son så har mitt psyke inte läkt. Man blir påverkad för livet. Men på något sätt så klarar man av det. Och det kommer även du att göra <3!

Svar på tråden Letrozole plus ovitrille