Inlägg från: Anonym (Klara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klara)

    Fråga om nyckelhålsinkontinens

    Tror alla har känt av det där vid nåt tillfälle, när jag gick på universitet kissade jag på mig precis utanför porten en gång när jag kom hem efter en lång krävande ekonomitenta som verkligen sög musten av mig. Kändes jobbigt då men eftersom ingen såg så var det aldrig särskilt hemskt egentligen. Så länge det inte är något som händer ofta så borde det egentligen bara vara en struntsak man kan skratta åt och glömma bort dan efter. Är övertygad om att det har hänt långt fler än man tror eftersom det inte är något man går och berättar om föra alla direkt.

  • Anonym (Klara)
    Anonym (Fia) skrev 2018-07-11 19:55:15 följande:
    Jag har tack och lov inte råkat ut för det än själv även om det varit nära många gånger. Men jag känner fler som gjort det utanför dörren och vågar vara öppna med det. En vännina sa att hon skäms mycket mindre om hon pratar om det. Fler verkar vara öppna om sånt och det är positivt. Här är en som tom berättar på Youtube om det.

    Tror fler kan känna igen sig.
    Fattar inte varför det ska anses som en så stor grej egentligen, big deal liksom. Jag skäms egentligen inte men har ändå inte berättat för nån, mest för att det känns som ett etikettsbrott att göra det. Det känns nästan som om många skulle döma en mer för att man erkänner att man kissat på sig en gång än för att man har gjort det. Låter sjukt jag vet men det är så det känns. Vore kul om folk kunde slappna av när det gäller såna här saker, vi är ju människor och är ju inte gjorda av stål. Pinsamheter händer.
  • Anonym (Klara)
    Anonym (jos) skrev 2018-07-12 17:22:26 följande:
    Mitt gamla tjejgäng är speciellt på det sättet att vi inte har några hemligheter alls för varandra, vi kan verkligen erkänna de mest pinsamma saker (pinsamheter långt värre än att kissa på sig tom) för varandra och vi bara garvar. Har fattat att det inte är så i de flesta tjejgäng, inte så konstigt att vi klickade så bra, vi är alla ungefär lika galna haha. Är väl därför vi alla jobbar inom kultursektorn. Vad än som erkänns stannar inom gänget, det är den överenskommelsen vi har. Det där med att man blir så kissnödig när man ska låsa upp dörren har självklart kommit på tal under våra tjejmiddagar, jag har aldrig kissat på mig men det är flera i vårt gäng har gjort det. Både fulla och i nyktert tillstånd. Vi bara skrattar åt det och det är ingen som skulle tänka tanken på att se ner på någon annan för nåt sånt. Ryms inte ens på topp tiolistan över pinsamheter vi har erkänt för varandra under våra galna träffar hahaha.
    Låter som ni har det kul men vet ärligt talat inte om jag skulle trivas i ett sånt gäng, några hemligheter vil man ju alltid hålla för sig själv.
  • Anonym (Klara)
    LindaW23 skrev 2018-07-12 21:42:05 följande:

    Läser tråden och ser att det verkar vara många som har ångest för att de råkat kissa på sig någon gång som vuxna. Allvarligt? Fattar att det måste vara jobbigt om det händer ofta men om det bara har hänt en gång? Om ingen annan såg finns det ju noll anledning att skämmas, det är som att råka spilla kaffe över sig. Finns tusen gånger värre saker man kan råka ut för tycker jag.


    Är nog lätt att säga om det aldrig hänt en. Tycker inte heller att det är en stor sak och skäms inte längre men jag har fortfarande inte velat berätta det för någon. Jag skämdes ett tag men det gick över rätt snabbt och med tanke på hur skambelagt det är förstår jag att många kan känna ångest även om ingen ser. Jag kan lova dig att det inte är kul när det händer.
Svar på tråden Fråga om nyckelhålsinkontinens