Inlägg från: Anonym (vill också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vill också)

    Skulle behöva lite tips angående träning och viktnedgång! :)

    MaddeSss skrev 2018-06-28 22:44:29 följande:

    Klart det går! Jag gick ner 18kg (77-58,8kg) på 3 månader genom shakes(Itrim) men det är inget jag rekommenderar då man utsätter kropp och psyke för extrem stress.

    Motionsinsatsen lät blygsam men det kan kanske räcka för dig beror på matintag och ämnesomsättning. Din längd framgick inte.

    Jag hade satsat på längre pass lågintensiv träning för att inte reta upp aptiten tex. långa powerwalks minst 60min och minst 3 gånger i veckan helst 4 ggr dvs mer än 60 min träning varannan dag 1:a månaden i kombination med lätt cirkelträning med lätta vikter minst 2ggr/vecka för att stimulera övriga muskler armar, rygg, mage. I alla falla första månanden för att kicka igång. Uteslut kvällsmål/tung middag och byt mot ngt flytande som en varm god soppa eller lite filmjölk och ett ägg eller en mindre bit avokado, om du inte är aktiv på kvällar nätter. Riktigt mat behöver man vid aktivitet inte sömn. Man äter alltså frukost lunch som normalt men byter ut middagen då den ofta år överflödig med tanke på kaloriintaget under dagen.

    Är ingen expert men ovan fungerade för mig (dock åt jag endast 600kalorier om dagen i nästan 4 veckor vilket uteslöt tyngre träning för mig) . Mkt och god sömn är viktigt påverkar insulinkänsligheten positivt.

    Lycka till!


    vilken shake tar man i itrim? och har du nåt mer tips från deras program? tack!
Svar på tråden Skulle behöva lite tips angående träning och viktnedgång! :)