• evnor2

    Bf augusti 2018

    Väntar tvillingpojkar är beräknad till 8 augusti men tror att de kommer tidigare. Är mina första barn så de blir dubbelt upp direkt=) ligger mest å vilar/ sover hela dagarna. Har varit sjukskriven sen v.24 pga sammandragningar och foglossning. De börjar bli ganska tungt å trångt i magen känner man nu=) längtar bara tills det är över men är max 5 veckor kvar=)

  • evnor2
    Mollymums skrev 2018-06-30 11:59:19 följande:

    Gud då blir de mycke! :D men måste ju ändå vara speciellt att få tvillingar! Tvåägg eller enägg?

    Förstår att de är tungt! Jag tycker de börjar bli tungt med 1 bebis så 2 borde vara en aning värre Haha!

    Hur har ni tänkt göra med namnen? Namn som passar tillsammans eller bara 2 namn du/ni tycker är fin? Om du förstår vad jag menar haha


    Man vet inte om det är en eller tvåäggs förens de föds. Då får man ta ett dna test på dom. Ja som tur är dom lite mindre än om det hade varit en vanlig graviditet. Men man har mer än 4 kg i magen å de känns.

    Vi har inte kommit på namn ännu. Men de kommer inte börja på samma bokstav har vi sagt iallafall sen får vi se=) men svårt att komma på två namn på en gång haha. Men de blir säkert nåt vi båda tycker om=)
  • evnor2
    Mollymums skrev 2018-07-02 00:43:56 följande:

    Jaha visste inte att de var så för vissa! :) dom jag känner som har tvillingar har vetat efter ul. :)

    Ja förstår de! Vi har problem att komma på ett namn, så 2 hade vart väldigt jobbigt Haha! Dock va vi "säkra" på att vi skulle få en pojke, hade namn klart! Men visade sig att vi hade helt fel känsla då vi väntar flicka, så nu har vi ingen aning om vad för namn! :)


    Jag är tvärtom jag har hur många bra flicknamn men inga pojknamn knappt. Men det är nog för att man vet att man måste komma på ett namn. Men jag känner när dom kommer ut så får man nog en känsla vad de ska heta kanske. Men du mår bra å så?
  • evnor2
    Mollymums skrev 2018-07-02 10:17:20 följande:

    Ja så vi känner också, att vi vill vänta och se henne innan vi bestämmer! :D

    Jag mår väl sådär.. foglossningar, svullna fötter Och väldigt mycke flytningar..

    Värmen gör en rätt seg och min lilla flicka är rätt aktiv, speciellt under nätterna så har sovit lite dåligt, men är ändå glad att hon rör sig så mycket! :)

    De är mysigt att vara gravid men känner att tiden gärna får gå fort nu sista biten så vi får träffa henne snart!

    Dock har jag lite förlossnings rädsla.. men försöker lära mig så mycket som möjligt så det ska kännas bättre!


    Ja värmen är ganska jobbig:/ men man får tänka att de inte är så länge kvar.

    Ja det är bättre de rör sig mycket. Men mina är ganska kunna bitvis men det är nog lite trångt för dom tänker jag.

    Jag har den tanken att kvinnor har fött utan smärtlindring å utan sjukhus i så många år. Å att ha den möjligheten att kunna få smärtlindring å hjälp av sjukvård gör att jag blir ganska lugn. Jag är nog mer rädd för att man ska behövas snittas:/ har dåligt läkning å mitt i sommaren är ingen bra kombination:/
  • evnor2
    Anonym (Bf aug) skrev 2018-07-15 02:54:48 följande:

    Åh roligt med tvillingar. Men antar det e tungt nu i värmen. Får jag fråga vilken vecka du är i nu och vilket sf mått du har? Nyfiken för min bm sa jag har samma

    Mött som dom

    Som väntar tvillingar.


    Det börjar bli lite jobbigt nu känner jag men inte så länge kvar. Kommer inte få gå fullt så är bara max 2-3 veckor kvar. Jag är i v.36+4 idag. Men sf mått vet jag inte vad jag har. Har inte frågat barnmorskan hur det är haha.
  • evnor2

    Förra fredagen fick jag mina tvillingar 2 veckor förtidigt. Blev igångsatt å när det väll drog igång värkarna fick det väldigt fort. Men alla mår bra å vi lever i våran bebisbubbla till fullo. Mina första barn??

  • evnor2
    Jennnyn skrev 2018-08-04 20:14:14 följande:

    Grattis! Vad fina de är har de fått några namn ännu? Skönt att allt gått bra!


    William å Felix ska de heta=)

    Ja så skönt nu är det bara jag som ska bli bra igen. Blev sydd med några stygn som nu har spruckit upp så har föjäkla ont nu efteråt:(
  • evnor2
    Jennnyn skrev 2018-08-05 23:07:46 följande:

    Fy, låter inget vidare! Blev sydd med ganska många stygn vid första förlossningen där ett par av stygnen sedan släppte. Minns exakt hur det var! Ajaj...

    Denna förlossning hade jag tur och sprack inget!

    Har ni kommit in i vardagsrutinerna? Här hemma har lillebror vänt på dygnet och sover mest om dagarna medan nätterna är vakna till stor del. Förhoppningsvis vänder han dygnet rätt så småningom


    Än så länge sover de på nätterna men de tar tid med amning å allt sånt så de blir inte så mycket sömn. Men man börjar hitta lite rutiner=)
Svar på tråden Bf augusti 2018