• Mirs115

    Bf augusti 2018

    Nelagich skrev 2018-08-14 14:58:56 följande:

    Hej alla! Så kul är det att följa andra som ska föda i aug.!

    Har BF den 20:e augusti och väntar en flicka som ska heta Clara Nicole.

    Det är min första graviditet och jag känner mig konstigt nog väldigt lugn inför förlossningen och har gjort det under hela graviditeten.

    Är mycket påläst och psykisk förbered. Jag har börjat lyssna på positiva affirmations som jag lyssnar på en app som heter iHypnoBrth-lite. Det hjälper mycket att slappna av och tänka positiv inför förlossning. Stark rekommenderar!!

    Samt tränar jag yoga varje dag och rät andning. Har börjat med hallonbladste och dadlar eftersom läste mycket att de hjälper vid förlossningen, så får vi se!  Men däremot jag är ganska trött på att vara gravid trots att jag mått relativt bra under graviditeten, förutom att jag fick i ca v.20 ljumskbråck och åderbråck i underlivet. Så nu det känns svårt tryck där men det är bara 6 dagar kvar så blir det bättre sen med det, hoppas! :) 

    Har någon annan haft ljumskbråck under graviditet?


    Hej!

    Häftigt med hypnobirth. Lyssnade på en pod idag där det var en kvinna som använt sig av det. Tror inte att jag har tålamodet att lyssna dock, lär väl bli en panikslagen skrikande förlossning den här gången också haha.

    Har BF imorgon med andra barnet. Längtar efter att kunna röra mig igen! Knyta skor osv. Längtar nästan mer efter det än själva bebisen just nu
  • Mirs115
    Mollymums skrev 2018-08-18 22:35:52 följande:

    4 dagar kvar till bf! Gud va trött jag är på att vara gravid nu.. vill så gärna att hon kommer ut snart! Vill ju träffa henne :D

    Både jag o mannen hoppas varje dag att hon ska komma! Men har dock en känsla att vi kommer gå över..

    Är inte alls förlossnings rädd längre, nu vill jag bara att de ska vara dags!

    Hur går de för er? Hur länge har ni kvar till bf? Eller någon som gått över? :)


    Hade BF i onsdags. Är på +3 idag! Blir galen haha
Svar på tråden Bf augusti 2018