• emizz

    Bf augusti 2018

    Znickers skrev 2018-08-25 11:06:53 följande:

    Hej på er,

    Jag hoppar in lite sent här i tråden :) Vad roligt med alla som har/hade BF i augusti. Själv fick jag BF 21 aug, men 4 dagar senare och lilleman är fortfarande kvar där inne.

    Hur har ni andra känt med sammandragningar/förvärkar? Jag har haft sd sedan långt tillbaka, men nu är de mer intensiva så klart...Jag är bara rädd att jag ska på något sätt inte riktigt känna av värkarna i latensfasen. Det är ju väldigt olika beroende på smärtreceptorer, smärttröskel osv. Jag har ganska hög tolerans mot smärta (säger jag nu men tji kommer jag få sedan) men jag vet liksom inte riktigt vad det är jag ska känna efter. De flesta säger "du kommer märka när förvärkarna sätter igång". Jahap, men jag har även hört historier där gravida knappt känt av sina förvärkar, åkt in och de har då varit redo för att krysta ut bebisen sekunden senare. Alla graviditeter är så olika och alla kvinnor är olika.

    Just nu sitter jag och är orolig (v 40+3) för att rörelserna har minskat drastiskt sedan 1,5 dygn tillbaka. Jag ska ringa strax till förlossningsenheten för att åka in och göra en kontroll. Han har varit rätt livlig senaste veckorna annars.

    Usch så mycket oro och tankar! 


    Hej!

    Känner samma som dig. Har 4 dagar till BF och har haft förvärkar nu i tre veckor och de sista dagarna har de blivit kraftfullare och många gånger har jag trott de va dags, är orolig över att inte känna skillnad trots det är tredje barnet men har inte haft det såhär de andra graviditeterna. Magen är om hela tiden och superspänd mest hela tiden tycker jag... Hoppas snart våra älsklingar vill titta ut :)
    #pojke- 09# #flicka -11# #pojke bf aug-18#
  • emizz
    Znickers skrev 2018-08-25 13:18:08 följande:

    Hej Emizz, 

    Då vet du precis vad jag menar. Det är väldigt frustrerande. 

    Jag, precis som du, känner också väldigt intensiva och täta sammandragningar till och från under dagarna, och igår kväll/natt var det som värst. Trodde verkligen att det hade satt igång... hade mycket stickningar i underlivet (som att någon högg mig med kniv i underlivet) och även mensvärksliknande känsla i "mensmagen".  Sammandragningarna var regelbundna och lite smått smärtsamma. Men så somnar jag och på morgonen är det inte mycket mer än vanliga sammandragningar. Man får upp hoppet om att det nu startat på riktigt... men sedan när inget mer händer känner man sig lurad av sin egen kropp.


    Ja det är fruktansvärt frustrerande, har faktiskt också haft massvis med stickningar och kraftig mensliknande smärta....man blir lika besviken när man vaknar på morgonen och man har bara lite spänd och öm mage efter alla förvärkar under kvällen/natten...de andra två förlossningarna har jag inte känt något innan utan har vaknat av att det dragit igång ordentligt och nu vet jag inte vad man kropp håller på med. Hoppas vi slipper detta snart
    #pojke- 09# #flicka -11# #pojke bf aug-18#
  • emizz

    BF +5 idag... Haft slemmiga flytningar med blodiga strimmor i 2 dagar och förvärkarna har ökat i intensitet. Nu på morgonen kommer det mer rosa blandade flytningar och de maler lite i magen. Hoppas att det kan va på g snart... Tredje barnet men har aldrig haft det såhär långdraget.


    #pojke- 09# #flicka -11# #pojke bf aug-18#
  • emizz
    Maddiieee skrev 2018-09-03 10:34:55 följande:

    Woohoo

    Jag tror de drar igång inatt.. tredje barnet är Som sagt knepigt.. min bm sa att trean är mer långdragen än tvåan och ibland även ettan..


    Jag hoppas verkligen du har rätt :) , hållt på såhär med förvärkar i veckor nu och börjar bli ganska trött på det. Såhär har det inte varit de andra gångerna så din BM har alldeles säkert rätt angående trean. Har haft några värkar nu under förmiddagen men med lång tid emellan så vi får väl se hoppas hoppas...
    #pojke- 09# #flicka -11# #pojke bf aug-18#
Svar på tråden Bf augusti 2018