Inlägg från: Cunnilingus18 |Visa alla inlägg
  • Cunnilingus18

    Om din partner vill ligga en gång med en annan...

    Anonym (SCB) skrev 2018-07-01 00:17:33 följande:

    Om din partner fick möjlighet till att ligga med ett ?frikort? eller någon hon eller han drömt om bara för em gång. Din partner får uppleva något speciellt för en gång och det kommer aldrig bli en andra gång, ni kommer fortsätta tillsammans efter detta. Hade du gett tummen upp eller tumme ner på det?


    Självklart, jag förväntas ju att leva med henne och hon med mig, så varför begränsa någons liv och inte låta henne uppleva sin önskan. Även om det är att bjuda in någon till oss eller om hon vill vara själv med en specifik person.

    Så länge man är öppna med det så är det ju inte att gå bakom ryggen heller och så kanske man slipper gå igenom tråkiga otrohetsaffär i framtiden också :)
  • Cunnilingus18
    Anonym (Eh NEJ!) skrev 2018-07-01 08:26:25 följande:

    Jag accepterar inte otrohet oavsett vem det är och hur många gånger. Så nej det hade han inte fått göra. I vårt förhållande ligger vi inte med andra frikort eller ej.


    Det blir ju inte otrohet om du först tillåtit det?
  • Cunnilingus18
    Anonym (Xxx) skrev 2018-07-01 11:58:40 följande:

    Jo, alltså bara det faktum att ni förväntas leva med varandra innebär i sig att ni begränsar varandra. Att låtsas att man inte begränsar varandra i ett förhållande är bara löjligt.


    Beror ju på hur man vill leva. Vill du aldrig ha sex med någon annan person igen, så fine. Men det är nog något de flesta inte klarar av. Då är det bättre att göra det tillsammans. Sex är ju en av de viktigaste sakerna, iallafall i mitt liv.
Svar på tråden Om din partner vill ligga en gång med en annan...