• Anonym (??)

    14-årig dotter som har sex

    felicityporter skrev 2018-07-02 02:32:42 följande:

    Jag hade sex för tidigt och ångrar mig i efterhand att jag inte väntade på "den rätte".

    Tycker du ska prata med henne om det och säga att hon bör vara väldigt restriktiv med vem hon har sex med och att det är väldigt viktigt att man har varit tillsammans länge innan man har sex. Så få sexpartners som möjligt gör att hon kommer känna sig mer värdefull och inte söka bekräftelse genom sex. Förutom det kommer hon få bättre rykte om om hon inte är typen som går till sängs snabbt med flera killar. Detta kan tyckas låta löjligt, men det är faktiskt så och det spelar ingen roll om feminister tycker att det är fel, det hjälper ju inte din dotter om hon skulle få dåligt rykte.

    För att inte tala om hennes självkänsla, den kommer bli mycket sämre om hon inte är restriktiv med vilka hon ligger med, hur länge de varit tillsammans innan hon har sex, osv.


    Alltså ursäkta mig, men om min mamma hade sagt detta till mig när jag blev sexuellt aktiv hade jag känt mig äcklig.

    Alltså dåligt rykte? Kom igen, sex ska vara något som är kul och givande för alla parter inblandade. Man ska inte behöva vara rädd för vad andra tycker och det är såna som dig som får folk att känna sig äcklig om dom har sex. Vad tror du hennes dotter på endast 14 år hade känt om mamman sa ?du kommer få bättre rykte om du inte har sex med den du känner för utan du bör ha haft ett längre förhållande.?

    Jag hade sex när jag var 14 första gången, jag är nu över 18 och har haft ca 20 sexpartners. Jag mår inte dåligt, har inte fått något rykte och känner mig lika mycket värd som vilken jävla människa som helst
Svar på tråden 14-årig dotter som har sex