Inlägg från: sussovich |Visa alla inlägg
  • sussovich

    BF mars 2019 - stannar på FL

    Hej :).

    27år, Jag är beräknad 3/3 enligt appen och detta blir mitt första barn. Helt otroligt att man är gravid, tog sig på första försöket så har haft otroligt tur! Nu hoppas jag att lillen vill stanna kvar där inne :). Första besöket till BM blir nästa vecka på fredag (6+6).

    Symtom jag haft är, illamående som kommer o går, mycket molvärk i vänster sidan mest, extremt trött, hungrig, humörsvängningar, känslig, lite glömsk till o från, brösten har växt, mycket svullen mage (kan inte knäppa jobb byxorna längre.. haha)..

  • sussovich
    Frallanz skrev 2018-07-03 20:59:53 följande:

    Vad mysigt med en "sladdis" :D då har du hjälpredo sen då hihi. Jag är jättesugen på o se hur vår kille är som storebror, han är ju jättemysig o älskar bebisar så ska bli spännande o hoppas det håller i sig tills dess haha.Välkommen! Och GRATTIS!

    Min son tog sig på första försöket också! :D vad kul! Jag har blivit gravid på alla 3 försöken, förutom att dem 2 första nu då slutade i mf men ändå "skönt" att ha lätt att bli gravid så man ska väl vara tacksam över att de tar sig iaf :) jag har inte ringt mvc ännu, ska göra det efter vul i vecka 7 tänkte jag.


    Va kul! Grattis till dig också!

    Beklagar att du behövt gå igenom mf, kan inte vara kul... Jag har aldrig upplevt det och jag hoppas att pyret där inne vill stanna men det återstår o se. :).

    Spännande då håller jag tummarna på att allt ser fint ut i v7 :).
  • sussovich
    Läängtarså skrev 2018-07-03 22:50:34 följande:

    Jag är 5+4 idag :D Är det någon mer än jag som känner sjuka spänningar i brösten, bröstvårtor känns som om jag sprungit maraton utan en bh och tröjan har skavt hela vägen :O

    Hur klarar ni andra er under dagarna när det gäller tankar på missfall mm ? Jag är ett nervvrak som tänker att ALLT kommer gå fel :/


    Mina bröst växer så det knakar.. fått köpa större bh redan haha..

    Jag har haft väldigt jobbigt med de tankarna, men har hatiskt börjat släppa lite mer o mer. Är så mycket på jobbet nu så hinner knappt tänka på det längre, rätt skönt endå haha.. Men jag har tagit extra veckotest för o se att det ökar och har pratat med min man för att lugna nerverna lite!
Svar på tråden BF mars 2019 - stannar på FL