Inlägg från: hallonnpaj |Visa alla inlägg
  • hallonnpaj

    BF mars 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Hoppar in här :)  Jag är 25 år och har också mitt första barn i magen vilket känns helt overkligt. Är i vecka 6 och fick tid för inskrivning i vecka 12 så är ju bara att vänta tålmodigt :) 
    Jag har inget illamående eller så än, men det lär väl komma.. :) Jag har dock haft rätt rejäl växtvärk ca 1 gång per dag. Pågår bara ca 20 minuter innan det släpper. Brösten växer också så det knakar, man undrar i vilken storlek dom kommer sluta upp Jag är hur som helst väldigt lycklig och det kommer nog ta en stund innan man på riktigt förstått vad som hänt! 

  • hallonnpaj
    Frallanz skrev 2018-07-04 08:01:34 följande:
    Välkommen in i värmen :D och grattis till plusset!

    Oj, det var en lång väntan ja :) fanns det inga tider eller skriver dem in i vecka 12? Tänkte eftersom dem brukar skriva in i vecka 7 här. Jag har dock inte ringt mvc ännu, ska göra det efter vul i vecka 7.

    Haha ja, detta är mitt andra barn men jag hade inga symtom förutom växtvärk med honom så det här med ömma och svullna bröst är nytt för mig och det är så jobbigt att inte kunna sova på mage pga det.
    Skulle få skriva in mig i vecka 10 men vi kunde inte då så blir i vecka 12 istället. Det är mvc jag får komma till då. Skönt för er som får komma på inskrivning tidigt! Känns som en evighet bort men bara att ha tålamod. Måste nästan börja lyssna på en ljudbok istället för gravidpoddar när man går promenader så man tänker på något annat också ;)

    förstår det. då har du lite att jämföra med också! jag har bara svullna bröst, inte ömma. Men det kanske kommer. Min syster har alltid fått sitt illamående denna vecka och haft det fram till typ v22. så hoppas hoppas att man slipper det. men det är tur att allt är värt det i slutändan ;)
Svar på tråden BF mars 2019 - stannar på FL