• InaLo

    Omföderska och förvärkar

    Känner också igen mig. Jag hade tidig SD med trean som blev mer och mer hela tiden. Vid v 34 så hade jag mycket SD vid ansträngning och runt v37-38 så var det ofta regelbundna och onda för att sedan avta. Vattnet gick sedan 38+6 . Är nu gravid med 4 an i v.38 och har ofta onda SD med mycket tryck neråt men det avtar alltid. Hoppas denna lilla dam i magen är lika duktig som sina systrar och kommer lite innan bf.

  • InaLo
    Frunpålandsbygden skrev 2018-07-06 22:04:11 följande:

    Vattenavgång gör ju det lite lättare att bedöma :D

    Spännande, då har du inte så lång tid kvar förhoppningsvis. Har alla barn kommit innan bf?


    Fast när vattnet gick så avtog värkarna på kvällen också och kändes som tidigare. Vi åkte in på kontroll dagen efter ca 10.30 med massa förvärkar ca 4-6 minuter i mellan. Vi stannade på sjukhuset och gick runt och åt lunch vid 15 tyckte jag att det satt i gång ordentligt och gjorde så ont. Då frågade bm om vi ville åka hem en stund. Värkarna gjorde sjukt ont men det var 4-5 min mellanrumm. Vi har en timmes körning enkel väg. Bebisen föddes 2.5 timmar senare. Tyckte att när det väl satte igång så var det ingen tvekan. Jag var väldigt Glad att vi redan var på sjukhus och oroar mig lite för en jobbig biltur till förlossningen denna gången.

    Mina tidiga barn har kommit en dag innan bf och två sista en vecka innan bf. Nu är det 17 dagar kvar till bf men känns ändå så långt.
  • InaLo

    Jag har ca 50min. Tror jag hinner bara orolig för att man har jättevärkar hela vägen till förlossningen

Svar på tråden Omföderska och förvärkar