Inlägg från: Carro1992 |Visa alla inlägg
  • Carro1992

    Gravida i GBG med omnejd, Bf feb-mars-april 2019

    Hejsan! Jag bor också i Göteborg sen 1 år tillbaka och vi väntar vårt första barn! Jag är i v.10 (9+6) och är beräknad 3 februari :) Kul med fler i samma stad :D

  • Carro1992

    Tack så mycket och grattis till dig också :D

    Jag mår hur bra som helst, lite trött ibland. Mår som vanligt så för mig är det svårt att tro att det här är på riktigt! Hur mår du? :D

    Jag kanske är med i en sån grupp senare men just nu håller jag mig till familjeliv ett tag till :D

  • Carro1992
    Sosarora skrev 2018-07-09 11:06:52 följande:

    Men nu vet du att den iaf finns :) om du känner flr det senare!

    Jag har haft mkt yrsel o lågt blodtryck (lång o väldigt lågt blodtryck redan innan). Men sen i helgen verkar det ha stabiliserat sig, iaf för nu :) haft väldigt mkt molvörk med men även den har avtagit sen två dagar tillbaka. Hoppas att det inte betyder ngt dåligt utan att det bara är som det ska.

    Skönt att må som vanligt samtidigt som jag känner att jag vill ha symptom. Upplever oxå att det är svårt att förstå att det är på riktigt. Detta är första barnet och hade två missfall 2017.

    Har du barn sen innan?


    Har också växtvärk till och från men inte mycket dom senaste veckorna, hade ganska mycket i början. Har tänkt exakt samma som du att det hade nog känts mer på riktigt om man hade symptom. Just nu känns det som att man inte vet riktigt. Men har pratat med min barnmorska som säger att det är helt normalt att må bra och även min mamma som gått igenom 4 graviditeter och mått bra varje gång. Så det känns iaf skönt och som en lättnad att höra :D vi har inga barn sen innan, dock en liten hund som är som vårt barn haha ;)

    Vilken vecka är du i?
  • Carro1992
    Sosarora skrev 2018-07-09 16:16:01 följande:

    Vecka 5+3 idag. Åh så mysigt ned en hund. Min sambo är allergisk mot pälsdjur, annars hade vi oxå haft djur. Saknar att ha katt. Är nog mest en kattperson, tyvärr är han mest allergisk mot katt och typ inte alls mot hund.. :/


    Beklagar förresten dina missfall tidigare! Hoppas verkligen denna gång går vägen för er :)

    Ja det är supermysigt med hund, han är som vår lilla bebis hehe. Ska ni göra nått kub test eller tidigare ultraljud? Vi har kubtest i Stockholm om ca 2 veckor :)
  • Carro1992
    Sosarora skrev 2018-07-09 17:17:00 följande:

    Varför gör ni kub i Sthlm? Är det privat då?

    Vi har gjort ivf så då får man automatiskt ett ultraljud innan de släpper iväg en till mvc, så brukar vara från 7+ men är semesterstängt på ivf-kliniken så får vänta till 7/8 o då är jag 9+4 om det håller sig. Kliniken sa oxå att skulle kontakta mvc innan ultraljudet eftersom set är så sent. Tänkte ringa dem i veckan. KUB tänkte vi göra ja (är 36 så typ ingår) och även nipt om vi hinner innan siste augusti. De har ngn slags forskning med det fram tills dess o då kostar det bara 1600 istället för ca 5000.


    Vi kommer från Stockholmsområdet och är hemma nu under semestern, vi skulle oavsett få betala 1600kr så då valde vi att göra i Stockholm :) jag har varit på första besöket hos mvc iaf för 1,5 vecka sen i Göteborg :D

    Vad skönt att få ett ultraljud innan ni skickas iväg till mvc men måste också ha varit en tuff och lång väg med ivf. Jag tog hjälp i januari iår av en privat fertilitetsklinik i Göteborg då det gått över 1,5 år sen vi slutat med p-piller och jag hade oregelbunden mens. Fick letrozol tabletter som hjälp på traven och lyckades på 4e försöket :)
  • Carro1992
    Sosarora skrev 2018-07-09 18:01:09 följande:

    jasså, då förstår jag.

     

    ja, vi startade med fertilitetsutredning på göteborgskvinnoklinik, det är samma som nordic ivf men statligt betald. 3 kurer letrozol, blev gravid på tredje kuren men missfall. då skickades en remiss till sahlgrenska. vi är 36 o 39 så tror de skickar remissen lite fortare än om vi skulle vara 10 år yngre. 

     

    vilken mvc går du på? kände du dig nöjd med dem? jag vet inte riktigt vilken jag ska välja, en som är nära eller en som har bra betyg? 


    Eftersom jag är ny i Göteborg så har jag ingen bra koll vilka ställen man ska gå till osv, så jag tog bara mvc på den vårdcentral jag tillhör på gibraltargatan. Äe jättenöjd med Eva som vi fick där, hon var jättetrevlig. Vart går du? :D
  • Carro1992

    Hej alla göteborgare och grattis till er som fått pluss nyligen :D var på kub test idag och såg en liten mini i magen. Så overkligt och fantastiskt!!

Svar på tråden Gravida i GBG med omnejd, Bf feb-mars-april 2019