Inlägg från: xrayoflight |Visa alla inlägg
  • xrayoflight

    Gravida i GBG med omnejd, Bf feb-mars-april 2019

    Hej hej!

    Jag hoppar in här med. Är gravid i v 7 och hoppas det går hela vägen denna gången (har ett missfall bakom mig). Mår just nu ganska bra efter 2v med mycket illamående och förlamande trötthet. Hoppas vi kan följas åt hela vägen!

  • xrayoflight
    Sosarora skrev 2018-07-09 16:20:06 följande:

    Välkommen in i tråden. Roligt när vi blir fler! Passar på att göra reklam för att även gjort en hemlig FB-grupp då jag tror det är lättare att styra upp träffar på det sättet. Får man vara med i om man vill.

    Har två missfall bakom mig så förstår din oro!! Håller tummarna för oss. När började du må illa? Själv hade jag ngr dagar förra veckan med illamående, men tyckte själv det var väldigt tidigt. Sen gick det över igen. Vem vet om o när det kommer tillbaka. Har iaf ingen matlust!


    Tack :)

    Jag började må illa 5+1, men det blev värre ca 1 vecka senare. Har fått sitta så stilla som möjligt på jobbet men har inte kräkts än iaf :)

    Jag går gärna med i en fb grupp, men din profil verkar vara hemlig? Kan inte skicka meddelande iaf. Skicka gärna ett till mig så svarar jag med mailadress :)

    Håller tummarna för att din graviditet går hela vägen också! Det är första barnet för mig med, det är väldigt spännande :D
  • xrayoflight
    Sosarora skrev 2018-07-09 17:50:41 följande:

    Din sida verkar oxå vara hemlig.... ska se om jag lan häva mitt hemliga.... ^^


    Knepigt. Jag tror jag lyckades göra den offentlig :)
Svar på tråden Gravida i GBG med omnejd, Bf feb-mars-april 2019