Inlägg från: Anonym (Frun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frun)

    Är det otrohet att videosexchatta med en random kvinna när man själv är gift med en kvinna som vill ha sex en gång i kvartalet?

    Det beror ju helt på vad du och din fru tycker om saken och vad ni har för överenskommelse angående er relation. Tycker ni båda att det är okej att videochatta och onanera med andra inom ert äktenskap så är det inte otrohet.

  • Anonym (Frun)
    Anonym (nisse) skrev 2018-07-08 22:39:46 följande:

    Klart frekvensen spelar roll. Har man aldrig sex så kan det anses vara ett kompisförhållande och gör väl var och en vad den vill framför datorn?


    Ja det kan man ju göra om båda i förhållandet vet om och är okej med detta. Annars är det inte okej.
  • Anonym (Frun)
    Anonym (nisse) skrev 2018-07-09 23:53:20 följande:

    Jag talar mer om orsak och verkan. Den som inget får kommer se till att tillfredsställa sig på något vis. Om inte frimärkssamlingen räcker till kanske en del tar till envideochat.

    Kvinnan ifråga kan mycket väl ha en kk vid sidan om, för hon kan väl inte vara nöjd med en gång per kvartal?


    För oss människor som kan tänka i flera steg och föra långa logiska resonemang, så brukar det vara analys och resonemang som styr våra handlingar. För de flesta som höjt sig ovan insekter och kräldjur så är det betydligt mer fruktbart att använda sin logiska hjärna som styrmetod istället för att enbart styras av kroppens drifter och impulser.

    För oss framstår alternativ som att: prata om/ förbättra vår relation, gå i terapi, separera, skilja sig, osv, som klart överlägsna kortsiktig tillfredställelse, en tillfredställelse (som vi redan räknat ut) högst troligen kommer att försämra vår nuvarande situation ytterligare.
  • Anonym (Frun)
    Anonym (nisse) skrev 2018-07-10 20:25:00 följande:

    Vi som kan tänka i flera steg inser att TS redan gått igenom de där alternativen och kommit fram till följande:

    Att få upp sexfrekvensen i relation verkar inte låta sig göras.

    Verkar onödigt att riskera separation för en fucking videochat

    Återstår att göra videochatten vid sidan av. Den blir ju positiv för kvinnan ifråga som kommer känna sig mindre tvungen att ställa upp på husfridssex.


    Han har uppenbarligen inte gjort något av de alternativen som jag tog upp. Då hade han aldrig ställt frågan här om huruvida hans videochattande var okej, utan redan vetat om sin frus känslor och tankar inför det.

    Vågar man inte prata om sin relation så lär man inte kunna föra ett konstruktivt samtal om sexlivet heller.

    Sluta i skilsmässa är med det utgångsläget inte nödvändigtvis en dålig sak.
  • Anonym (Frun)
    Anonym (Nej) skrev 2018-07-11 20:54:59 följande:

    ]Akira Öken skrev 2018-07-08 23:12:13 följande:[/quote-nick]Bokstavstrogen?

    Möjligt att jag förhastat mig i slutsatsen om att de flesta som är positiva till TS otrohet är män. I min åsikt om otrohet anser jag att det är lika illa oavsett kön.

    Lever själv med en man som är mindre sugen än vad jag är, vilket inte är helt oproblematiskt. Men jag kan lova dig att jag aldrig skulle göra valet att vara otrogen. Om jag inte står ut med de förutsättningar som min relation bjuder, skulle jag gå vidare.

    Orsak och verkan? Ja? Är man missnöjd så löser man det eller lämnar. Inte fan sviker man den man påstår sig älska.


    Jag är kvinna och tycker ,som jag redan skrivit, inte att det är otrohet. Jag är inte så himla säker på att den där lösningen "gå vidare" är så mycket snällare och finare. Om jag skulle tappa lusten utan att förstå varför, eller av sjukdom eller stress eller hormonobalans, så skulle jag 100 gånger hellre vilja att min man fick utlopp för sin lust med chatt eller cam (utan att visa ansiktet) än att lämna mej för att jag inte ville ha sex. Att ha sex irl med en annan kvinna skulle innebära risk för könssjukdom, risk att göra henne gravid, risk att bli förälskad. Mycket värre. Och att bli lämnad för att man just nu inte klara att känna sej sugen... skulle kännas hemskt. Om chatt håller den frustrerade hyfsat nöjd och glad så klarar paret att invänta bättre tider, istället för att "gå vidare " vid en svacka. Mitt förhållande är alldeles för bra för att kasta bort för en period av sexbrist men tekniken har gjort det lärt att hitta lite pirr på ett ganska oskyldigt sätt. Jag håller helt med dej om att könet inte spelar någon roll alls för vad som är ok.[/quote]

    Har man pratat om det i relationen och gemensamt kommit fram till att det är en okej och bra lösning för båda så är det ju helt fine såklart.

    Gör man det bara utan att prata med sin partner så löser man ju ingenting. Då är det ju att gå bakom ryggen på sin partner.
Svar på tråden Är det otrohet att videosexchatta med en random kvinna när man själv är gift med en kvinna som vill ha sex en gång i kvartalet?