Inlägg från: Anonym (Ammat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ammat)

    Sex i bilen

    Uppenbart att han tröttnat på dig.

    För att återfå hans lust så behöver han va mer praktisk gentemot sina egna mål i livet. Hjälper du honom med sina hinder så kommer han att tacka dig med det du vill ha.

    Så enkelt är det.

    Ibland så är ens respektive inte den rätta till att lösa ens problem så utrymme är absolut det bästa att ge då.

    Hjälp ska egentligen alltid komma när det efterfrågas om man inte man kommit till det stadiet där man synkar till 100% vilket är 1 på miljonen.

    För ibland behöver man själv komma till insikt att man behöver hjälp innan hjälp ska ges fås och då behövs utrymme. Sedan handlar det om hur inkluderande och vad och hur samspelet ska se ut i en parrelation.

    Om du har högre krav gentemot dig själv och önskar att han hade ddt(han kanske har det) så kan du undermedvetet projicera detta och snarare stärker den spricka som är. Att det är sex i bil som är felet och manipulera sig till det kommer aldrig att fungera. Felet är djupare än så.

  • Anonym (Ammat)
    EnsamSingelpappa skrev 2018-07-12 09:10:38 följande:

    Så sjukt klockrent! :)


    Om din respektive inte känner för att knulla skiten ur dig längre i bilen så är det för att du har skapat en mansgris.

    Lika väl som han var mer aktiv i början har han blivit lat och bekväm som en fucking bäbis. Du har gjort honom så. Ställ krav och se vad som händer. Vilket skämt!

    Svårt att förstå ge och få utrymme?

    Fruktansvärt jobbigt med en morsa till flickvän som ska försöka behaga allting. Det är ett sjukligt beteende.

    Om det inte är detta så är det de andra. Fast du visar ju uppenbarligen att du bryr eller hävdar iaf. Så antingen är du för på och gnäller eller så är du inte konsekvent i ditt egna agerande när det kommer till dina egna behov. Du kommer ju hit och gnäller så det är uppenbart att du gjort idioten bekväm.

    Han låter som en mansgris som tappat all muskulatur för att ta dig i bilen.

    Om det är så viktigt säg det till honom. Du har ju uppenbarligen inga problem med att dela med dig här.

    Fast om problemet var så enkelt så hade vi inte varit här, ELLER? Uppenbart att bara säga till honom inte kommer hjälpa. Finns ju ingen som går igång på det snarare så hittar han någon annan.

    Antar att du själv är för bekväm i situationen och behöver gnälla av dig här för han inte orkar lyssna på dig och ditt gnäll.

    Så som du avfärdade mitt svar är ju svart på vitt att du inte ens kan va trevlig. Så inte så konstigt att din situation ser ut som den gör.

    Hade lätt varit trevlig om du kommit med endast en fråga men fuck you and fuck it. Här får du dina direkta svar framprovocerade och producerade.

    EnsamSingelpappa

    Undrar hur du blev en singelfarsa eller vänta ditt inlägg... Never mind!

    Kul med folk som går till FL än till en riktig psykolog och KBT specialist som skulle fan behövas. FOLKVETT 0
  • Anonym (Ammat)
    Anonym (sjuk) skrev 2018-07-12 10:53:13 följande:

    Du skall väl inte prata om folkvett. Sök hjälp...


    Du är säkert en människa som sväljer allt eller blockerar som en jubelidiot som ska hoppa in och försöka medla. Ska du förvara eller va diplomat kan du ju försöka göra ett bra jobb än att bara dumpa en kommentar. Much effort. Jag kan komma hem och ge dig en guldstjärna och flina dig rakt upp i ansiktet. Det är på samma nivå. Djävla skämt är vad det är.
  • Anonym (Ammat)
    Pussan skrev 2018-07-12 22:56:23 följande:

    Ta en tablett mot sur mage


    Gör det själv eller tillför något vettigt.
  • Anonym (Ammat)
    Pussan skrev 2018-07-13 22:23:47 följande:

    Det var väldigt vettigt.

    Ditt inlägg som jag svarade på var något av det otrevligaste jag har läst på FL. 

    Alltid lika tråkigt med folk som saknar respekt för andra.


    Respekt.

    Ska vi bilda oss lite i respekt och nätetik?

    Om en person har en åsikt så kan du kommentera skaparen av tråden eller någon annans inlägg.

    Du valde att kommentera mig än sakfrågan någon annans kommentar med en kommentar till vilket syfte?

    Du pekade inte ens ut den del som jag hade gått på eller har förmågan att förstå varför jag är upprörd. Är väl ganska självklart att jag är otrevlig när någon annan är det. Det är naturligt. Varför tror du vi svarar i affekt, men att hänga runt på FL och ta utrymme, kapa andras trådar för att hävda vad som är trevligt och otrevligt är i sig inte så djävla trevligt, demokratiskt eller deliberativt och framförallt varken hälsosamt eller effektivt.

    Tips.

    Välj ut något av det jag skrivit koppla det till ett sammanhang och det med en fråga. Du går på mig inte sakfrågan, är med och skapar drev, spam.

    Du vill att jag ska tänka och bryr mig om vad jag skriver efter din kommentar? Vilken plan!

    Du är den tredje med samma kommentar. Väldigt effektivt och demokratiskt att ta utrymme i någon annans tråd, kapa en tråd är ju väldigt fint, not.

    Får du skavsår i hur jag skriver så attackera det specifikt, läxa upp mig då... men va inte en sån feg fitta och göm dig bakom andra och visa lathet. Vad gör du ens här.

    Tänk om alla skulle kapa trådar och skriva vad som är bara trevligt och otrevligt. Varje enskild individ skulle behöva trycka igenom eller scrolla i all oändlighet och du ska prata om att va trevlig.

    Delar du inte min åsikt peka ut det och ställ en motfråga än en kommentar om du inte förstår.

    Det är inte svårare än så, även du spar tid och den som har yttrat sig fel kan antingen svara eller inte.

    Kan du inte gå med i en diskussion än att bara kommentera så gå inte med eller håll dig till sakfrågan. Så enkelt är det och du ska vara med och snacka respekt.

    Och på tal om respekt. Om man inte vet hur det är att ge och få i en relation så kan man skriva det inte håna. Det har det jag gick på om du faktiskt kunde hålla dina egna känslor i styr då hade du märkt vad som gjorde mig upprörd.

    Att man går i affekt är naturligt.

    Jag tycker hennes kille är en mansgris.

    Fast TS valde att svara i affekt. Vill man leva i en fantasi värld och vara morsa åt sin kille så borde hon inte klaga. Var finns självrespekt?

    Att möta realiteten än i en illusion är ju jobbigt. Att man måste inse att det man gör tas för givet. Att man har ett mindre värdighetskomplex.

    Karaktär i all ära men varför vara principfast och hårt när omgivningen inte bryr sig. Är man stark och så smart som man tror man är så anpassar man sig utan att kompromissa med karaktären och ställer krav.

    Du kan skriva upp hur många gånger var och en gör saker för varandra vad de kostar etc eller så stärker man magkänslan. Någonstans måste man ju få tillbaka det man givit.

    Du kan inte få igen tid eller få ut mer energi om inte du vill att din partner ska lida för det smärta du orsakats för om man inte är sjuk i huvudet. Problemet ligger hos en själv.

    En person som är uppenbar om en drift så hårt om att bli tagen i bilen, trött på sin kille. Föreslå hemma och borta match. Kan ju fungera om båda är med på det men det är ju inte riktigt så, måste man som individ dra, lära, styra mycket så tröttnar man i längden man är då inte ens vänner då. Meningen är ju i en bra relation att man accepterar och kan kompromissa, målet är väl att ständigt vara lärande och lyfta varandra? Om man har den förmågan men det roliga är att uppskattning ska inte vara ett projekt och om man godtar det så kommer man ju inte och gnäller man kommer och frågar vad man ska göra med sin lilla mansgris.

    Doktor, läkare, gym, psykolog, KBT annars ta semester och bli hens PT. Men det är ju uppenbart att saker är så långt gångna och att ena är nöjd andra inte.

    Snarare så att TS kväver sin respektive med negativitet, hon är den enda som vill mer och är villig, hennes respektive behöver ju hjälp men inte från TS för att hon osar frustration som om han borde veta bättre och ställa upp för det är vad hon skulle göra. Kan ju lika gärna i det här läget fråga vad det skulle kosta för att få honom till bilen.

    Om en person inte kan acceptera och respektera, varför vara kvar? Ska man vara andra för varandra? Vad är det för parrelation? Låter mer som ett rollspel för livet, helt okej men klaga inte då. Ja, man kan kompromissa men den är ju 0 existerande. Finns ju killar som faktiskt skulle se och höra hennes behov utan att hon behöver förändra sig. Vi är ju dom vi är som vi vill vara allt annat är ologiskt.

    Det ologiska är att nöja sig. Vi stannar inte i utvecklingen bara för att vi står stilla. Så säg mig varför man ska stanna kvar hos en individ eller i en relation som inte är balanserad där ena partnern är villig att kompromissa men den andra är oförmögen att kompromissa?

    På tal om otrevlig och otrevligheter. Finns väl inget i det här som är trevligt.
  • Anonym (Ammat)
    Anonym (Ojoj) skrev 2018-07-16 18:16:36 följande:

    Ta och tagga ner lite mannen! Kyl ner dig med en kall dusch och kom tillbaka senare=)


    Så onödig kommentar. Spamma vidare. Kanske ska tillföra något än hävda dig men du kanske är för störd för att förstå och då får du fortsätta.
  • Anonym (Ammat)
    Anonym (Ojoj) skrev 2018-07-16 19:47:00 följande:

    Dina inlägg tillför inget mer än irritation och negativitet och jag är absolut inte störd och tänker inte påstå att någon annan är det även om det lockar. Som sagt, tagga ner mannen och var inte så arg och otydlig i dina inlägg. Kram på dig:)


    Ännu ett onödigt inlägg. Fortsätt så. Säg till när du är klar så kanske ditt liv ljusnar något. Stackare.
Svar på tråden Sex i bilen