Inlägg från: Anonym (Kinky_vi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kinky_vi)

    Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?

    Den krassa verkligheten är att min förra man helt enkelt var ett riktigt dåligt knull och efter att han haft ett par affärer vid sidan om och vårt äktenskap i stort sätt bara var teater för barn, vänner och bekanta blev det som det blev under en fest där torrbollen jag var gift med somnade. Ångrar bara att det inte hände tidigare.

  • Anonym (Kinky_vi)
    Anonym (Tappat känslor och gnista) skrev 2018-07-12 20:39:10 följande:

    Var otrogen för att jag inte var kär längre . Med barn i bilden så var det inte bara att lämna. Stannade tills de var större och tog ut skilsmässa.


    Känner så väl igen det. Gjorde själv dumheten att gå kvar för länge och intalde mig själv att det var bäst för barnen. I efterhand är det bara att konstatera att det var inte det bästa för barnen eller mig själv den enda det var bra för var träbocken som fick gratis hemtjänst under några extra år.
  • Anonym (Kinky_vi)
    Anonym (Ella) skrev 2018-07-20 20:53:13 följande:

    Jag och min sambo har haft de jävligt tufft ett tag. Å den sista tiden har han blivit riktigt jävla elak. Och jag kände mig åtsidosatt hela tiden. Så jag och sambons bästa vän klicka jätte bra å har i över ett år pratat via sms varje dag!

    Han har funnits där å stöttat och peppat, uppmuntrat och gett råd hur jag ska hitta tillbaka till min sambo å hur jag ska kunna hjälpa sambon å hitta tillbaka.

    Men jag har också börjat känns en attraktion till kompisen men satt de känslorna åt sidan.

    Men så en kväll när vi alla var på fest ihop så var vi rätt runda under fötterna.. vi var på poolparty och min sambo blev för full så han gick och lade sig.

    Jag och kompisen blev kvar i poolen tillsammans med andra.. men jag smet upp och in i badrummet, efter en stund knacka de på dörren.. det var kompisen han undra om allt var ok.

    Jag nicka, bet mig i läppen log och sen var de kört.

    Han kom in låste dörren drog mig intill sig kysste mig, viska i mitt öra ?är detta ok??

    Jag nicka.

    Vi starta duschen sen hade vi sjukt bra sex i duschen!

    Ångrar jag mig?

    Ja och nej... ja för jag ville aldrig såra någon så.

    Men nej för det var de bästa sexet i mitt liv!


    Ha inget dåligt samvete. Man skall njuta av livet och de chanser man får. Att det sedan är läge att tänka framåt och på hur du vill ha det i framtiden är en annan sak.
Svar på tråden Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?