Inlägg från: Anonym (Kompletterad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kompletterad)

    Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?

    Jag är regelbundet otrogen mot min man då sexlivet med min alltför store kille är mkt omständigt och krävande. Med min älskare som är mer normalutrustad kan jag få utlopp för min mer vilda sida

  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (Natacha) skrev 2018-07-14 09:11:12 följande:

    Går du ner dig i kukstorlek ??!!! Wow aldrig hört något likande


    Ja det är ett måste i vårat fall om man vill ha det lite mer vilda sexet. vilket jag vill. Killen är med på detta kanske ska nämnas.
  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (.-.-) skrev 2018-07-14 09:27:07 följande:

    Det gjorde jag med! Min sambo är rätt välutrustad medan min älskare är lite mindre. Men min sambo är herr vaniljsex, och allt sex med honom är ganska förutsägbart och tråkigt. Han vill inte ge oralsex, förspelet är kort och alltid samma, han vill egentligen inte ta i mig mer än nödvändigt.

    Min älskare ger mig precis allt jag alltid fantiserat om! Han binder fast mig, använder leksaker, ger oralsex, varierar ställningarna, hämtar en isglass och leker med. Sexet med honom är alltid spännande, man vet inte vad han ska hitta på. Och det är helt magiskt!! Sådär superhett som man alltid sett i filmerna men tänkt att det aldrig blir i verkligheten, haha. Orgasmerna han ger mig är inte av denna värld. Så storleken har NOLL betydelse i mitt fall.

    Och fortfarande så är det inte främst sexet som gjort att jag är otrogen och att jag fallit för min älskare.


    Håller verkligen med. Min stadiga pojkvän är underbar på alla sätt. Men jag får sällan orgasm med honom. Det känns bara utspänt o okontrollerbart.Med min betyfligt mindre älskare kan jag slappna av o bara njuta och jag kan få glera orgqsmer i rad . Jag har inte sagt nåt men jag misstänker att pojkvännen vet om det.
  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (J) skrev 2018-08-07 09:34:12 följande:
    Så du menar att du inte kan komma om kuken är för grov? Är detta vanligt bland tjejer?
    Alltså definittonen skriver du ju själv "FÖR grov". Alltså inte optimalt. Jag kan visst får orgasm med min pojkvän men det går mycket lättare med en mindre. Med en mindre slipper jag oroa mig för smärtor vilket är skönt. sex med pojkvännen innebär så gott som alltid ett visst mått av smärta. om man inte haft ett väääldigt långt förspel och är riktigt riktigt upphetsad. 
  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (J) skrev 2018-08-09 22:46:06 följande:
    Får jag fråga hur grov din kille är?
    Jag har inte mätt men jag skulle säga att den är runt sju cm bred som mest men då är den lite utplattad med Tyvärr är detta på den yttre delen och inte längst in 
  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (J) skrev 2018-08-09 23:41:06 följande:
    Så han är alltså grövre långt ut på kuken, och smalare längst in? På vilket sätt är det negativt?

    7 cm låter galet brett...
    Hade det varit längst in så hade den delen inte behövt komma in. Det är oftast inte mer än halva som är inne ändå. 

    Ja jag håller med det är väldigt brett så det krävs som sagt mycket förspel och man är rätt mör efteråt vilket gör att det inte blir så ofta heller. Då är en älskare bra att ha. 
  • Anonym (Kompletterad)
    Anonym (J) skrev 2018-08-09 23:55:23 följande:
    Tycker dina synpunkter är väldigt intressanta. Har själv en ganska stor, men brukar tvärtemot vad du beskriver vara väldigt populärt. Men misstänker att din kille är betydligt större.
    Alltså jag har absolut inget emot stora på något vis. Tvärtom tycker jag det är visuellt tändande. Däremot kan det ju i extrema fall medföra vissa begränsningar som för oss. förutom att det krävs ett lågt förspel så krävs det en stor försiktighet. dessutom tar det ganska lång tid för honom att bli tillräckligt hård. Sammantaget kan ett förspel ta en timme ibland två innanman får sitt 15 minuters ligg. stort projekt helt enkelt och snabbisar finns inte på kartan. Med min älskare kan jag klä av honom knulla o gå på e halvtimme o då är jag varken öm eller uttröttad efteråt
Svar på tråden Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?