• Anonym (P)

    SD varför är du för / emot?

    Jag har ingen aning hur partierna ser ut det enda jag hört om är att folk antingen hatar eller älskar SD that's it

    Vore kul att höra folk som är emot SD vad ni utgår från för argument? och ni som är neutral mot SD eller stöttar SD varför ni gillar de?

  • Svar på tråden SD varför är du för / emot?
  • Anonym (P)
    Anonym (Emot SD.) skrev 2018-07-14 17:38:30 följande:

    Jag är emot SD på grund av att det inte är ett vettigt parti, de har knappt lösningar på problemen och tror att allt löser sig genom att minska på invandringen. Deras syn på muslimer är katastrofal. Och av någon "märklig" anledning brukar alla rasister, homofober och sexister samlas till det partiet.

    Annars håller jag med dem angående deras syn på könen, tycker en abortbegränsning och vårdnadsbidraget låter bra. Men det är typ det, annars hade en 13 åring kunnat skapa ett bättre parti.


    Är invandring det enda de vill begränsa?

    Är man rasist om man vill begränsa invandringen?

    Vad har de för syn på muslimer? Och var kan jag läsa om det? Står det i deras program?

    Jag har mött många människor som är rasistiska sexistiska homofobiska eller på annat sätt dömande, det är många av de som röstat på moderaterna, hur ser du på det? Menar du att det bara är SDare som har dömande mot dessa grupper?

    Så SD är för att begränsa aborter?

    Och att öka vårdbidraget?
  • Anonym (P)
    Anonym (Carolus) skrev 2018-07-14 18:13:57 följande:

    Urusel människosyn, främlingsfientliga, rasistiska och våldsamma partiföreträdare, bakåtsträvande, kvinno- arbetare och invandrar fientliga. Tydliga paralleller med 30-40 talets nazister och nutidens nassar. Skapades av nazister och idag har man lagt undan kängor och bomberjackor och dammat av Dressmankostymerna. Osv etc..


    Har du kollat hur de andra partiernas historia sett ut ?

    Är de clean i jämförelse ?

    Har någon i SD partiet varit våldsam? Hur och när och vem? Betyder det att hela partiet är för våld om en människa har problem med sitt utåtagg ?

    Har inte Löfven och alla andra också sina kostymer från Dressmann ? Kan inte vem som helst spela en roll inför Sveriges befolkning för att få makt? Eller är det bara SD som är opålitliga? Isåfall varför just de?

    Är man rasist om man prioriterar hur invandrare behandlas i landet? Är man rasist om man vill begränsa invandringen och fokusera på problemen som alla invandrare och svenskar redan har ?
  • Anonym (P)
    Anonym (fy) skrev 2018-07-14 20:19:04 följande:

    Jag vill minnas att moderaterna var emot kvinnlig rösträtt, vänstern kom från kommunismen. De andra har säkert också några skelett i garderoben.

    Jag tror inte att SD är särskilt opålitliga, tvärt om så verkar de väldigt öppna och råka med vad de vill åstadkomma. Nej, man är inte rasist för att man vill begränsa invandringen. Däremot så för SD en politik som är direkt fientlig mot kvinnor, homosexuella och andra grupper i samhället som är i minoritet, vilket för mig är helt oacceptabelt idag.


    Vad säger SD om kvinnor och homosexuella?

    Och var kan jag läsa mer om det?
  • Anonym (P)
    Anonym (Jude) skrev 2018-07-15 19:57:44 följande:

    Är jude och kommer rösta på SD. Är trött på islamismen och nazismen från muslimer, speciellt nedtystande av problemet i etablerad media. Har blivit medlem i år och har flera judiska bekanta som kommer rösta på SD i år.


    Du ser ingen trovärdighet i att SD kan tänka sig påverka hur du får stanna i Sverige alltså? Hur kan du vara så säker?
  • Anonym (P)
    Anonym (SD 2018) skrev 2018-07-15 21:02:52 följande:

    Innan du sprider ut fördomar så ta reda på fakta genom att läsa deras politik. Dom vill ha ett jämställt samhälle sd.se/var-politik/jamstalldhetspolitik/


    Tack

    Det var därför jag frågade, jag vet inte vad de står för och folk säger motsatta ord så vill höra runt lite hur folk tänker och hitta info vad SD själva säger, sen är det så i alla partier, vad de säger och vad de egentligen menar vet ingen säkert. Kolla hur Socialdemokraterna ljög befolkningen rött i ansiktet.
  • Anonym (P)
    Johan H skrev 2018-07-15 21:09:59 följande:

    Mycket bra skrivit. De är just dessa partier som flörtar med Islam. Sverige borde lära sig vad Israel och judarna går igenom just nu samt de kristna araberna. Men feminister och de röda är så uppe i de blå vad gäller kvinnors rättigheter och fokusera på att beskatta rika företagare mm att de missar grundproblemen.

    Om nu ni tycker dessa frågor är så viktiga vad höjer ni inte rösterna mot slöjor, hedersförtryck och ta upp kampen mot Islam. Men jag vet varför jag har läst ert partiprogram ingen skall förtryckas pga religion och multikultur är något bra och ni för massinvandring. Men ni glömmer bort kostnadskalkylen i det hela att de belastar samhället något oerhört. Likaså vågar ni inte prata om extremismen i Islam och hur de påverkar jämställdheten negativt. Sen är ju svensk kultur inte så viktigt de är väl bara för oss vita män och de är inte viktigt. 1968 flummet pågår än idag och som vanligt får högern sopa upp skiten som ni ställer till överallt. Kommunismens förtryck och orättvisa, Sex, drugs and rock roll som förstör människors vardag med sitt destruktiva och naiva livssyn, hen hit och dit, listan kan göras lång över vänsterns flum och destruktiva politk. När skall ni vakna och se världen som den är Kom in i matchen för helvete, sover ni eller?


    Jag vet inte vad SD är för mig men tycker det är lite oroväckande att säga till en mörk person och om du sen berättar om händelsen blir du kallad rasist. Jag förstår inte den delen. En rasist är de som snackar skit om hela gruppen flyktingar/ invandrare som att prata om vädret inte någon som säger "den jäveln spottade på mig" som man säger pga handlingen.

    Har hört att MP är de "riktiga" rasisterna men vet inte vad man syftar på?

    Islam känns också oroväckande, om jag måste välja mellan de värsta fördomarna i frågan så väljer jag nog hellre ett svenskt Sverige (vad nu det skulle innebära) än ett land som inte har några begränsningar mot islam. Jag har jobbat med människor som föddes i Islamst hem och intervjuat de om islam och de säger attden religionen är inte frivillig , du är enligt lagen skyldig att vara islamsk om du föds i sånt land och följer du inte de reglerna är du i fara och då har vissa lyckats fly till Sverige. Jag rekommenderades inte att besöka landet eller ifrågasätta islam heller. Måste jag vara rasist om jag tycker detta låter oroväckande? Måste man vara antingen eller? Rasist eller super öppen mot alla annars regler / åsikter runt invandring?
  • Anonym (P)
    Anonym (Jude) skrev 2018-07-15 19:57:44 följande:

    Är jude och kommer rösta på SD. Är trött på islamismen och nazismen från muslimer, speciellt nedtystande av problemet i etablerad media. Har blivit medlem i år och har flera judiska bekanta som kommer rösta på SD i år.


    Jag vet också flera muslimer som kommer rösta på SD, hur kommer sig detta egentligen? Varför tycker inte ni att de är rasistiska nazist parti som många svenskar buar över?

    Tycker ni att de har bra politik eller att de är de enda som vill begränsa kommande invandrare?
Svar på tråden SD varför är du för / emot?