Inlägg från: Anonym (Carolus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Carolus)

    SD varför är du för / emot?

    Urusel människosyn, främlingsfientliga, rasistiska och våldsamma partiföreträdare, bakåtsträvande, kvinno- arbetare och invandrar fientliga. Tydliga paralleller med 30-40 talets nazister och nutidens nassar. Skapades av nazister och idag har man lagt undan kängor och bomberjackor och dammat av Dressmankostymerna. Osv etc..

  • Anonym (Carolus)
    Anonym (P) skrev 2018-07-14 19:42:21 följande:
    Har du kollat hur de andra partiernas historia sett ut ? Är de clean i jämförelse ? Har någon i SD partiet varit våldsam? Hur och när och vem? Betyder det att hela partiet är för våld om en människa har problem med sitt utåtagg ? Har inte Löfven och alla andra också sina kostymer från Dressmann ? Kan inte vem som helst spela en roll inför Sveriges befolkning för att få makt? Eller är det bara SD som är opålitliga? Isåfall varför just de? Är man rasist om man prioriterar hur invandrare behandlas i landet? Är man rasist om man vill begränsa invandringen och fokusera på problemen som alla invandrare och svenskar redan har ?

    Tro mig Dressmankostymer är SDs minsta problem. Partiet bildades så sent som 1988 av personer från nynazistisk partier. Bland annat Bevara Sverige Svenskt, Sverigepartiet. En av de inblandade var SS veteranen Gustaf Ekström, som för övrigt bad skinnsen att slänga kängorna och klä sig trovärdigt. Minns jag inte fel så kom partiet första ordförande Anders Klarström från nazistiska Nordiska rikspartiet. Och detta parti gick JÅ med i... Och med tanke på hur deras nuvarande partiföreträdare beteer sig har inte mycket ändrats även om man från partiets sida försöker finputsa fasaden. Det är ett främlingsfientligt parti som mycket troligt skulle hålla handen med NMR om möjligheten ges. Ser man det i en historiskbackspegel så skulle man kunna drista sig att påstå att NMR är SDs motsvarighet till SA. Den möjligheten vill inte jag ge dem och skulle aldrig drömma om att rösta på SD
  • Anonym (Carolus)
    Anonym (mene tekel) skrev 2018-07-15 21:34:05 följande:
    Jag kan aldrig rösta SD för att t.ex.: nyheter24.se/nyheter/politik/877582-sd-politi... www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-.../ www.smalandsdagblad.se/article/sd-politiker-h.../ www.bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/kronli... 24blekinge.se/dodshotades-efter-avhoppet-nu-k... www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/sd-polit... Och lite småsaker som att SD:are har hotat politiker från andra partier som jag känner. Alltid kvinnor, då, för att kvinnor har en röst fixar dessa grottmän inte överhuvudtaget. Har de ingen annan att hata och hota så ger de sig glatt på sina egna:  www.expressen.se/nyheter/sd-profilerna-hotade.../ www.pt.se/nyheter/pitea/sverigedemokrater-mor... www.aftonbladet.se/nyheter/a/Xw46On/sd-kvinna... Jag anser att SD:s utsedda representanter utgör det allvarligaste demokratihotet under min livstid och det jämställda och öppna Sverige finns snart inte mer p.g.a. alla naiva individer som inte fattar vad dessa kriminella mörkermän står för. Och då är jag inte ens vänster.

Svar på tråden SD varför är du för / emot?