• Anonym (fy)

    SD varför är du för / emot?

    Den som är för en inskränkning av aborträtten är antagligen dum som ett spån och har ingen koll på vad det faktiskt innebär!

    Antalet aborter varierar från år till år men antalet aborter som sker EFTER v.12 är konstant. Om jag minns rätt 5% mellan v.12-18 och 1% efter v.18. Varför? Jo, vissa kvinnor har tex en oregelbunden menscykel som gör att de upptäcker en graviditet senare, en behöver de en tids betänketid och vips! har de passerat 12 v. Andra kvinnor är i våldsamma relationer och behöver därför mer tid på sig för att kunna genomgå abort. Sen tillkommer ju problematik som sjukdomar och annat hos både kvinnan och fostret.

    Hur har SD tänkt genomföra denna inskränkning? Som jag förstår det så ska kvinnan vid abort efter v.12 genomgå samma psykologsamtal som idag krävs efter v.18. Sen så ska ju även samvetsfrihet införas, så det lär ju finnas färre bm/läkare som kan utföra aborter. Hur kan det på något sätt bli bättre? En kvinna som utan problem kunnat göra en abort i v.12-13, måste plötsligt först förnedras och sen vänta i flera veckor till! Ingen i sina sinnens fulla bruk vill frivilligt göra en abort efter v.15.

  • Anonym (fy)
    Anonym (Carolus) skrev 2018-07-14 18:13:57 följande:

    Urusel människosyn, främlingsfientliga, rasistiska och våldsamma partiföreträdare, bakåtsträvande, kvinno- arbetare och invandrar fientliga. Tydliga paralleller med 30-40 talets nazister och nutidens nassar. Skapades av nazister och idag har man lagt undan kängor och bomberjackor och dammat av Dressmankostymerna. Osv etc..


    Precis så! Ett mycket obehagligt missnöjesparti. Att det ska vara så svårt att lära sig av historien...
  • Anonym (fy)
    Anonym (xyz) skrev 2018-07-14 18:46:44 följande:

    De övriga partierna har sprungit vilse i sin politik i sin iver att vara PK. De har tappat sin trovärdighet eftersom de tävlat om att ställa sig så längt från SD som möjligt och trots det infört det som var SD's viktigaste fråga i förra valet.

    Helt klart är SD till stora delar ett missnöjesparti, och de övriga partierna har spelat dem i händerna genom t.ex Decemberöverenskommelsen (som i egentligen var till för att stänga ute SD).


    Jepp, så är det.
  • Anonym (fy)
    Anonym (P) skrev 2018-07-14 19:42:21 följande:

    Har du kollat hur de andra partiernas historia sett ut ?

    Är de clean i jämförelse ?

    Har någon i SD partiet varit våldsam? Hur och när och vem? Betyder det att hela partiet är för våld om en människa har problem med sitt utåtagg ?

    Har inte Löfven och alla andra också sina kostymer från Dressmann ? Kan inte vem som helst spela en roll inför Sveriges befolkning för att få makt? Eller är det bara SD som är opålitliga? Isåfall varför just de?

    Är man rasist om man prioriterar hur invandrare behandlas i landet? Är man rasist om man vill begränsa invandringen och fokusera på problemen som alla invandrare och svenskar redan har ?


    Jag vill minnas att moderaterna var emot kvinnlig rösträtt, vänstern kom från kommunismen. De andra har säkert också några skelett i garderoben.

    Jag tror inte att SD är särskilt opålitliga, tvärt om så verkar de väldigt öppna och råka med vad de vill åstadkomma. Nej, man är inte rasist för att man vill begränsa invandringen. Däremot så för SD en politik som är direkt fientlig mot kvinnor, homosexuella och andra grupper i samhället som är i minoritet, vilket för mig är helt oacceptabelt idag.
Svar på tråden SD varför är du för / emot?