• Anonym (D)

    SD varför är du för / emot?

    Jag är för sds imvandringspolitik som jag dock anser är lite tam. Jag är emot deras övriga politikdå den i mångt och mycket är ren högerpolitik som enbart ger sken av att stå på gemene mans sida. Jag ogillar skarpt deras ursprung med nazistiska influenser och jag har mycket svårt att tro att deras nolltolerans sträcker sig till mer än att utesluta de som gör bort sig. Jag är övertygad om att tankarna och ideerna finns kvar i många sdares hjärnor. Vilket gör dom ytterligt farliga.

  • Anonym (D)
    Johan H skrev 2018-07-15 21:16:04 följande:

    Men ni visade ert rätt ansikte idag via Pussy Riot som sprang in som idioter på fotbollsplanen. Skämmer ut er inför miljarder tv tittar. Stora applåder till feminister som gör bort sig både globalt och inhemskt här i Sverige. Vilka jävla stolpskott ni är. Herregud...


    Stora applåder till er som hjälper till att sprida ordet feminism som en plåga. till er somär historielösa och inte inser att utan den feministiska rörelsen hade ni fått se era mödrar i hucklen framför spisen. gladeligen tolerera allehanda förnedring av er pappa för at de aldrig någonsin skulle klara sig utan en man. Ni som är samma personer som förfärar er över kvinnosynen hos muslimer förfärar er över den företeelse som sett till att ni har möjlighet att se en skillnad, grattis till tankevurpan applåder till den otroligt grundliga tankeprocess ni genomgått. 
Svar på tråden SD varför är du för / emot?