• Fiona M

    Vad menas med att Bryta kontakten?

    Om ingen tidsbegränsning angetts ("tills jag mår bättre", "tills du skilt dig") så är det för alltid.

  • Fiona M
    Anonym (Anama) skrev 2018-07-18 16:46:13 följande:
    För jag bryr mig om relationer och tycker inte att det är något man ska ta så sjukt lätt på, mår fruktansvärt illa över tanken att aldrig mer få ha en kontakt med en person som man innan har haft en sånn underbar tid tillsammans med
    Är det en vän eller en expartner?
  • Fiona M
    Anonym (Anama) skrev 2018-07-18 19:27:48 följande:

    Asså jag fattar ej hur ni orkar gå och tycka illa om en person resten av livet så ni är tvungen att undvika människan om det nu inte var allt för allvarligt det dom gjorde att nu bröt kontakten - bryr ni er överhuvudtaget inte över relationer eller vad handlar de om?


    Du var väl inte så viktigt som du trodde, alternativt så gjorde du ngt oförlåtligt.
  • Fiona M

    Om du har känslor för henne är det bästa att bryta, även om du inte inser det nu. Ni kan inte vara vänner när du hoppas på mer.

  • Fiona M
    Anonym (Anama) skrev 2018-07-19 13:19:55 följande:

    Ja men jag är nog ledsen som det är redan, orkar inte prata mer om saken. hatar att förlora vänner pga löjliga anledningar - jag tycker man kan ha lite överseende med att folk har känslor


    Hade du nöjt dig med vänskap hade du inte tagit upp det med henne.

    Som det är nu blir det en jobbig situation för henne, och du skulle ha hopp om att hon skulle ändra sig och tolka in saker hon inte menade.
  • Fiona M
    Anonym (Anama) skrev 2018-07-19 13:35:48 följande:

    Ja men hallå!? det är ju inte så att jag har mordhotat henne liksom, jag sa bara att jag nog hade känslor för henne och då skulle vi tydligen bryta kontakten för all jävla framtid.


    Ja, eftersom du visade att du inte uppskattade den relation ni hade som den var. Se din egen del i det och gå vidare. Med tiden, OM du gått vidare, kan ni kanske bli vänner igen.
Svar på tråden Vad menas med att Bryta kontakten?