Inlägg från: hoppasbli4 |Visa alla inlägg
  • hoppasbli4

    Vi som har bf April 2019

    Smyger in här, fick ett väldigt svagt streck i morse så vågar inte riktigt tro på det än. Bf blir isf runt 15 april. Har haft väldigt kraftig "mensvärk" i fyra dagar vilket var anledningen till att jag testade. Känner av det mer eller mindre hela tiden, någon mer som känner av växvärken konstant?

  • hoppasbli4
    Eloons skrev 2018-08-09 07:46:23 följande:

    Ja det var samma här, trodde mensen skulle släppa vilken sekund som helst men icke! Nu är jag i vecka 7 och fortfarande konstant molvärk


    Skönt att inte vara ensam ???? googlade fram att det tydligen är vanligare att ha mer växvärk när man har barn sen innan och detta blir min fjärde så kanske inte så konstigt att jag känner det så mycket.
  • hoppasbli4
    dummamej2 skrev 2018-08-10 16:35:04 följande:

    Lite mer denna gång. Är som blodblandat slem som kommer ut. Typ som ÄL sekret fast med lite blod i. Har inte ont alls annat än molvärk och lite spänningar i svanken ibland. Blödde aldrig i min förra graviditet. Det är inte jättemycket blod, men det är ändå så jag behövt trosskydd denna gång. Gjorde ett test igårkväll som visade starkt positivt och ett imorse som visade lika starkt. Får vänta några dagar och se om det sjunker. Ska ringa barnmorskan eller gyn på måndag så dem kan se var blodet kommer ifrån om det nu inte rör sig om ett missfall.


    Känns ju ändå lovande att blödningen har avtagit och inte var så stor! Håller tummarna för dig

    Mitt psyke mår verkligen inte bra av att vara gravid, är så sjukt orolig för allt! Växvärken har nästan avtagit helt och nu nojar jag så klart för det! Logiskt fattar jag ju att det antagligen inte betyder något, men känslomässigt så stressar det mig.
  • hoppasbli4
    Beares skrev 2018-08-23 09:32:05 följande:

    Hej, plussade häromdagen och har BF den 25e april. Startade en FB grupp igår kväll som jag tänkte man kunde samlas och följa varandra? Vill ni vara med skriv en FB mejladress här så kan jag lägga till er. Finns många grupper med flera 100pers men jag skulle vilja ha en liten mindre på ca ´40-50pers


    Jag är gärna med har skickar pm.
Svar på tråden Vi som har bf April 2019