Inlägg från: Modestyme |Visa alla inlägg
  • Modestyme

    Vi som har bf April 2019

    Här är en till som väntar första barnet ???? bf 23/3. Jag är superlycklig och livrädd samtidigt. Det tog på första försöket och är för bra för att vara sant! Har velat det här så länge! Vad roligt med denna tråden. Lycka till allihop ??

  • Modestyme

    Igår hade jag växtvärk. Inget konstigt för det har jag haft till och från under hela graviditeten. Men så var jag på toa och såg bruna flytningar och så kom det rosa när jag kissade. Bröt ihop fullständigt och grät och grät. Är i v 10. 9+4.

    Ringde barnmorskan. Hon sa att då länge jag inte blöder så ska jag avvakta. Och så sa hon att man kan få så utan att det är någon fara men att hon inte kan säga att det inte är det. Och om jag börjar blöda ska jag ringa gynakuten. Och att hon hoppas att dom får se mig i slutet av månaden på inskrivning.

    Det är mitt första barn och jag har längtat så i flera år på att skaffa barn så jag känner mig så orolig. Jag hoppas att det går vägen ändå. Känns som att det är 50/50 nu. Ville bara dela med mig.

    Grattis alla och ull er som fått missfall så hoppas jag att ni snart kommer få en liten som mår bra!!! All kärlek till er.

Svar på tråden Vi som har bf April 2019