Inlägg från: missgeting |Visa alla inlägg
  • missgeting

    Vi som har bf April 2019

    Hej!

    Jag har också plussat! BF 16 april om allt stämmer. Hoppas verkligen det lilla pyret vill stanna kvar!

    Mina symptom är illamående, ömma bröst och som menssmärta/ kramper. Lite orolig över sista symptomet att det är Missfall på gång.

  • missgeting
    dummamej2 skrev 2018-08-09 20:20:52 följande:

    Jahapp då kom det blod för mig igen... Kände på tappen som var mjuk och öppen. Missfall på G igen då. Jag som igår plussade 2-3 veckor och vågade bli glad igen sen första blödningen för en vecka sedan... Sååå besviken och arg. Först ska jag plussa och vi blir sååå glad, sen börjar jag blöda och vi trodde det blev missfall, sen en vecka senare plussar jag starkt och vi får ställa om oss och bli glad igen, och nu dagen efter kommer det blod igen. Fruktansvärt känns det. Elakt och orättvist.


    Det kan ju vara blödningar som är normala och inte medför missfall. Hur var det förra gången jämfört med nu? Hur mycket blöder du och hur ont har du? Jag vet att det är olika för olika personer men jag blödde mycket och hade väldigt väldigt ont under 1,5 vecka även efter jag slutat blöda kraftigt och bara hade bruna flytningar.
  • missgeting
    Nathiis skrev 2018-08-11 13:19:25 följande:

    Vad kul :D Vart i Östergötland ? Vi bor i Linköping (:


    Jag kommer flytta utanför Linköping om en månad men just nu i dalarna. Ska ringa och höra med kvinnohälsa om man kan skriva in sig även om man inte är skriven i Linköpings kommun än. Det är vårt första barn efter en längre tid av försök.
  • missgeting
    dummamej2 skrev 2018-08-13 07:00:04 följande:

    Har inte heller skrivit in mig. Känner ingen stress alls med det innan v. 14 nu när det är andra barnet :) ska dock ringa angående dem blödningar jag haft. Testerna fortsätter att visa starka och fina plus så förhoppningsvis var det inget missfall jag fick!


    Skönt! Låter bra. Håller tummarna.
  • missgeting
    soffipropp1987 skrev 2018-08-16 12:39:02 följande:

    Jobbar som vikarie lite strödagar nu när det är sommarlov. Skulle gå upp och göra frukost, men jag blev så illamående att jag behövde lägga mig på soffan en stund. Alla andra dagar har min sambo gått upp först och ställt fram allt och så har jag inte haft så bråttom. Hua, hoppas illamåendet inte varar för länge!


    Jag hoppas också att illamåendet ger med sig. Mitt illamående har varit på em och mitt i natten. Efter att ha sluppit illamående och molvärk i två dagar slog det till ordentligt igår. Skulle yoga igår em men det gick inte alls. Låg på soffan hela eftermiddagen och vilade. Vaknade sen upp kl 3 i natt av illamående och riktig värk i magen och kände bara ett stort obehag i hela kroppen. Trodde såklart jag skulle få missfall då katastroftankarna får sitt eget liv nattetid och kunde inte somna förrän kl 6. Sova en timme och sen till jobbet. Och hem lite tidigare från jobbet innan illamåendet blir för illa.
  • missgeting

    Så kul att det är så många med bf i april. Hur mår ni? Jag har väldiga problem med illamående, vallningar och yrsel.

    Mottar gärna era bästa tips mot illamående då det börjar gå ut över både jobb och fritid. Fick sjukskriva mig i onsdags och låg i princip utslagen hela dagen utan att få i mig något förrän på kvällen.Olika typer av socker/ godis är det som funkar för mig för att bryta illamåendet men det känns ju inte nyttigt eller hållbart i längden. Har massor av nyttiga matlådor i kylen och frysen som magen bara vänder sig om av bara tanken att värma upp. Kan äta det mesta en gång men sen när illamåendet kommer gör det att jag inte får i mig det nästa gång. Fått kasta massor av matlådor på jobbet som inte fått ner och fått äta mackor istället. Att äta mackor, frukt och godis känns ju inte riktigt i linje med livsmedelverkets rekommendationer... ångesten börjar smyga sig på. Tips någon?

  • missgeting
    Sooli skrev 2018-08-26 09:43:28 följande:

    Har också illamående och varit hemma i veckan. Äter dock inte godis så har inget sådant hemma. Känns ju inte som man har så mkt alternativ om allt annat vänder sig i magen. Jag försöker tänka på att hålla blodsockret på en jämn nivå och då är det lättare att äta bra. Har även ingefärate att ta till. Försöker dricka det varje dag.


    Har också upptäckt ingefärate. Senare dagarna har jag börjat morgonen med citronvatten och Ingefärate och känner att det hjälpt lite.
Svar på tråden Vi som har bf April 2019