Inlägg från: Gurkan |Visa alla inlägg
  • Gurkan

    World of Shape

    Jag råkade ut för Mized. Appen är kanon det säger jag inget om! Men kundtjänst. De går ut på sin hemsida med att deras PT-app är giltig för friskvårdsbidrag och att du har 14 dagars ångerrätt.

    Men har du en arbetsgivare som nyttjar exempelvis actiway att sköta friskvårdsbidrag kommer kvittot från AppStore/playbutiken inte att vara tillräckligt som underlag för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Vilket Mized visade sig mycket väl veta om. Det var ett stort företag till som handhar friskvårdsbidrag som inte heller fungerar just pga kvittona från AppStore/playstore. Två stora företag. Mized kan själva inte skriva ut kvitton, är medvetna om problematiken men tycker att de gör helt rätt som undanhåller den informationen från blivande kunden.

    Ångerrätt gäller inte heller eftersom du inte köper en app utan en prenumeration. I mitt fall gjorde AppStore allt de kunde medan mized ansåg att min arbetsgivare borde godkänna utanför actiway, vilket de så klart inte gör. De anlitar ju actiway för att slippa just sånt här.

Svar på tråden World of Shape