• Bli3ifamiljen

    IVF sommar/höst 2018

    Hej!
    Jag hoppas jag får hoppa in i er tråd.
    Efter en lång paus efter senaste ivf ska vi idag till läkaren och se vad de säger. Efter 4 ivf varav en då det inte blev ett enda ägg (långa protokollet då jag mådde skit hela tiden och läkaren trodde det var influensa, jag tror det var biverkningar) så känns inte hoppet stort. 3st ET inga till frysen någon av gångerna. Vi har tagit beslutet att testa en ivf till, sen ger jag nog upp om det inte blir något.

  • Bli3ifamiljen
    Ellencassandra skrev 2018-10-04 11:19:21 följande:
    Hoppas denna ivf går bättre! Har du kört samma medicinering eller testat lite olika? Jag svarade dåligt på bara gonal f så körde en kombination av gonal å menopur å det blev mycket bättre. Tog även Q10 å D vitamin (höga doser) å mitt sista äggplock fick jag två till frysen å är gravid på en 2dagars. Vet inte om det var det som gjorde susen men man vet ju aldrig. Lycka till!!
    Korta med gonal-f har gett ägg, 2-3 mogna per gång. Synarela+menopur gav 0 ägg så därför har de valt gonal-f igen. Jag är just nu öppen för alla förslag som kan förbättra mina chanser. Sista ivfen fick jag ju i alla fall känna på hur det var att vara gravid i tre dagar. Jag pratade med läkaren inför kommande och får jag två ägg som utvecklas som de ska vid insättandet så får jag båda. De gav oss bara 10% chans att lyckas så får hoppas att det är tillräckligt. Grattis till graviditeten!
  • Bli3ifamiljen
    Sommarhopp skrev 2018-10-07 19:37:20 följande:

    Jag ÄR gravid! Rubardag 7 idag och testet är mycket starkare än i fredags, så det kan inte vara ovitrellen som spökar. Vågar inte glädjas än eftersom det blivit missfall av mina två tidigare graviditeter, men jag hoppas det är tredje gången gillt!


    Grattis!
  • Bli3ifamiljen
    Liten elak och intelligent skrev 2018-10-09 16:14:53 följande:

    Blev orolig när jag testade i morse och strecket inte blivit starkare sedan i lördags. Men köpte ett digitalt test. Gravid 2-3 visade det! Jag ÄR gravid. Det är helt ofattbart. Jag kan och vågar liksom inte tro och hoppas.


    Grattis!
  • Bli3ifamiljen
    Ontopic skrev 2018-10-09 17:14:33 följande:
    Jasså gör ni? Så kul! Jag tycker de är bra där :) Jag hade en fruktansvärd spolning så det kanske kan vara värt och fråga iaf! Det hade lugnat mina nerver också om jag hade fått bli sövd. Jag trodde det var omöjligt att få till! Vi har inte fått börja än.. Ska ringa sekreteraren i morgon eller på torsdag för att kolla hur vi ligger i kön.
    Jag håller med dig om spolningen. Den gjorde så ont och var långt värre än alla 4 äggplock jag gjort och de endast med lokalbedövning.
  • Bli3ifamiljen

    Nu är vi igång igen. Start igår kväll med gonal-f. Femte gången gillt nu hoppas jag. Det här med sprutor, jag förstår inte varför man aldrig vänjer sig.

  • Bli3ifamiljen

    I morgon är det dags för ultraljud. Förra äggplocket blev jag så besviken då vi hade många blåsor men endast två mogna ägg. De andra var tomma. Det gäller att ha detta i åtanke i morgon så man inte har för stora förväntningar sen vid äggplock. Jag har testat ta q10 nu under denna ivf, få se om det ger resultat. Med endast 10% chans så känns det som kan jag förbättra oddsen så bör jag göra det. Vi får se hur det går.

  • Bli3ifamiljen
    Wishful skrev 2018-10-23 10:21:10 följande:
    Hoppas du får fler ägg denna gång. Håller tummarna!
    Tack! Inom en vecka lär vi få svar på det :)
  • Bli3ifamiljen
    Wonderfluff skrev 2018-10-23 21:04:29 följande:
    Kort. Lär bli äggutplock om ca två veckor om jag kör nu, och om 6 veckor om jag väntar till nästa
    Om du gör äggplock om 6 veckor kommer resultatet av ivf komma precis vid jul, så jag hade valt att köra nu.
  • Bli3ifamiljen

    Ultraljud idag. 5-6st på tillväxt. Nu får vi bara hoppas de hinner bli mogna. Det blir äggplock på måndag. Jag har haft mina äggplock på dag 12 och 13, men jag tar 350ie gonal f.

Svar på tråden IVF sommar/höst 2018